dinsdag 25 mei 2010

Uw Acekard 2i DSi firmware 1.4 klaarmaken

oor een update van Nintendo (DSi firmware 1.4) is het niet meer mogelijk de Acekard 2i op de DSi te draaien. Na het volgen van deze handleiding kan dit weer.


Benodigdheden:

- Een Acekard 2i
- De patch
- Een DS of een DSi die nog niet firmware 1.4 heeft.

1. Downloaden en uitpakken

Download de bovenstaande patch, bijvoorbeeld van Rapidshare. Na het downloaden moet u het bestand uitpakken. Dit doet u door met de rechtermuisknop op het bestand (eindigend op .rar) te klikken, en vervolgens op uitpakken te klikken. Wanneer dit niet verschijnt, zult u het programma Winrar of 7zip moeten downloaden.

2. De juiste patch selecteren

Als u een DS phat (dikke) of DS lite wilt gebruiken om uw Acekard 2i te updaten, dan selecteert u ak2ifw_update_14_DSL.nds en kopieert u deze naar uw microSD kaart.
Als u een DSi (zonder firmware 1.4 of hoger) wilt gebruiken om uw Acekard 2i te updaten, dan selecteert u ak2ifw_update_14_DSi.nds en kopieert u deze naar uw microSD kaart.


3. De patch toepassen

Stop uw microSD met de patch in de Acekard 2i en vervolgens in een DS of DSi, afhankelijk van welke patch u gekozen hebt. Start de op DS of DSi, draai het patchbestand en druk op start. Wacht tot de patch afgerond is.

De Acekard 2i is nu te gebruiken op DSi's met firmware 1.4. Het icoontje van de Acekard is hierdoor wel veranderd in Danny Phantom.
nintendo-dsi-flashkaarten.blogspot.com is NIET aansprakelijk voor schade aan uw DS(i) of Acekard, die veroorzaakt is door het volgen van deze handleiding.