dinsdag 25 mei 2010

R4i Gold voor DSi en DSi XL met 1.4e

De R4i Gold plus 2 GB Micro SD Geheugenkaart, die compatibel is met de DSi en DSi XL met 1.4 Firmware, is de nieuwste release in de R4-serie en kan eventueel, indien niet uitdagend het beste component zijn om uw Nintendo consoles te upgraden en het naar de volgende eeuw te brengen. Een groot pluspunt is dat het met uw firmware werkt die al geïnstalleerd is en er niet langer een behoefte is om te upgraden, waardoor u dus tijd bespaart en u de eenvoud van het installatieproces verhoogt.

Als u een frequent reiziger bent en niet elk spel dat u wilt spelen, met u moet meenemen, dan lost deze chip dat probleem met gemak op. Als u uw Nintendo console wilt gebruiken zoals u dat doet met een iPod en films, video’s wilt bekijken, uw favoriete foto’s wilt raadplegen of naar die muziek waar u echt van geniet wilt beluisteren, dan zult u opnieuw geen problemen hebben met deze zoete toevoeging aan uw arsenaal.

De vraag die u u misschien stelt, is: “Hoe moeilijk is het om te installeren en het naar behoren te laten werken?” Wel, blij dat u het vroeg, het is helemaal niet moeilijk. Inbegrepen in de verpakking die u ontvangt bij uw bestelling, zit er een handleiding waarin alles uitgelegd wordt wat u nodig heeft en moet doen om de installatie te voltooien en het correct te laten werken.

De R4i Gold plus 2 GB Micro SD Geheugenkaart, die compatibel is met de DSi en DSi XL met 1.4 Firmware is een echte lieverd die de liefdesrelatie die u reeds hebt met uw Nintendo console alleen maar zal versterken.

Je kunt de R4 ds kaartje bestellen bij PlayGadgets.nl