dinsdag 25 mei 2010

Nintendo DSi 1.4E Flashkaarten

Er zijn veel flashkaarten voor Nintendo DSi met versie 1.4E in omloop, maar wat is de beste Nintendo DSi flashkaart?
Dat ligt helemaal aan uw eigen voorkeuren.

1. R4i Gold Flashkaart

De R4i Gold is de meest populaire flashkaart. Dit komt door de lage prijs (€ 20,-) en de vertrouwde goede naam die de R4 heeft.
Inbegrepen zijn een USB MicroSD stick, flashkaart, Gamecard houder en touwtje om aan de DS te doen. Standaard werkt de R4i Gold al met de versie 1.4E software op Nintendo DSi

2. Acekard 2i flashkaart

De acekard is met een prijs van € 22,50 een middenmoter qua prijs maar qua functionaliteiten is dit echt een topper! Goede ondersteuning vanuit de fabrikant (veel nieuwe software), een goede community (veel acekard themes) en betrouwbaarheid zorgen er voor dat dit een gewilde kaart is. Standaard is de Acekard 2i niet geschikt voor Nintendo DSi 1.4E, maar hij kan worden geüpgrade. Hiervoor moet de chip geflasht worden op een DSi met versie 1.3 of op een DS Lite. Bekijk de handleiding voor het updaten van de Acekard 2i.

3. EZ Flash Vi flashkaart

De EZ Flash Vi voor Nintendo DSi is de meest geavanceerde en uitgebreide flashkaart. Standaard werkt de EZ Flash (sinds kort) met DSi 1.4E. Moonshell is geïntergreed in de systeemsoftware van EZ Flash Vi, dus voor de multimediafans is dit echt de ideale flashkaart! De EZ Flash Vi wordt geleverd met een uitschuifbare stylus, duimstylus en USB MicroSD kaartlezer.

4. R4i Ultra flashkaart

De R4i Ultra is net als de R4i Gold een variant op de originele R4 flashkaart. De R4i Ultra is even goedkoop als de R4i Gold maar moet worden geüpdate om deze geschikt te maken voor Nintendo DSi software 1.4E.

5. DSTTi Flashkaart

De DSTTi is de DSi versie van de TopToy DS flashkaart. Standaard is de DSTTi niet geschikt voor de Nintendo DSi maar deze chip kan worden geflasht zodat deze wel werkt op Nintendo DSi versie 1.4E.
De update is echter niet stabiel, waardoor de update de flashkaart onschadelijk kan maken. Het updaten is dus op eigen risico, en de garantie zal vervallen.