dinsdag 25 mei 2010

Nintendo 3DS - Het criterium voor 3D Technologie verhogen

Met Sony die 3D-televisies zal uitbrengen in juni (met de VS die gauw zal volgen) met een kolossaal prijskaartje en een 3D bril om van deze ervaring te genieten, kondigt Nintendo de nieuwe Nintendo handbediende spelconsole 3DS aan en de 3D-ervaring zonder de bril die zal onthuld worden op de E3 in juni.

Het Nintendo bedrijf heeft spelletjes naar een steeds ruimere markt gebracht en kopers veroverd die voorheen nooit als typische spelfans zouden beschouwd worden. Ze staan bekend om innovaties die worden beschouwd als criteria. Dergelijke concepten als de Wii, die eerst lachwekkend waren, hebben fans overal ter wereld veroverd.

Momenteel concentreren televisiemakers zich op het verbeteren van 3D-technologie en de verkoop van het imago om een speciale bril te dragen om naar tv te kijken aan de consument en leunend op de spelverkoop om deze nieuwe TV te verkopen met hun nieuwe 3D Play station - dat was ten minste zo tot de aankondiging van de Nintendo 3DS. Nu komt Nintendo op de proppen met een 3D-ervaring zonder bril en uitgebracht op een scherm niet groter dan vier centimeter. Verder zal de Nintendo 3DS ongetwijfeld een stuk goedkoper zijn dan de $ 3600 die gepaard gaat met de 46 “Sony 3D-TV (de bril is gratis).

Nintendo heeft het weer gedaan en neemt weer net op tijd een voorsprong om de dalende verkoop te ondersteunen waarbij de iPhone en iPod spellen een stuk van de markt ingenomen hebben. Wat de 3DS zeker zal bevatten, is een kristalhelder scherm tot 4 “in grootte, eventueel bewegingsgevoelige technologie, en een uit schakelaar voor de 3D-effecten en een betere wifi snelheid. Behalve dat, zullen we moeten wachten tot de officiĆ«le onthulling om echt te ontdekken hoe innoverend deze veelbelovende spelconsole zal zijn.