dinsdag 25 mei 2010

NDS spellen download op romulation.net

Bepaal eerst welk spel je wilt downloaden, en zoek daarna het nummer dat staat in de NDS Roms Spellen lijst. Zoek door "control" en "F" tegelijk in te drukken, vul de naam van het spel in dat je wilt downloaden en onthoud het nummer dat er voor staat. Je moet wel opletten dat je de N, NL of EU versie download. U of US kan ook, dit in verband met de verschillende talen. J staat bijvoorbeeld voor Japans. Als je het nummer hebt opgezocht moet je naar http://www.romulation.net/NDS/. Bovenaan is direct een zoekveld te zien, hier moet je het nummer van het door jou uitgekozen spel invullen, vervolgens kun je op "search" klikken. In dit voorbeeld zoeken we op Rom nummer 2465, rijexamen training voor de NDS.

Nadat op "search" is geklikt krijg je een resultaten pagina. Hier staat het nummer en de titel van het spel dat je wilt downloaden. Klik op de naam om verder te gaan.

Aangekomen op de nieuwe pagina moet je klikken op "download", dit staat in een licht blauw vak.
Als er op "download" is geklikt kom je weer op een nieuwe pagina. Er zijn twee opties waar je voor kunt kiezen, maar wij kiezen voor "Guest download" omdat we geen account hebben aangemaakt op de website. Onder guest download kun je kiezen om via twee sites te downloaden: Rapidshare en Megaupload. In principe maakt het niet uit welke download site je gebruikt, dat ligt aan je eigen voorkeuren.