dinsdag 23 maart 2010

Opvolger Nintendo DS aangekondigd!

Groot nieuws vandaag rondom een nieuwe handheld van Nintendo. Nintendo heeft namelijk de opvolger van de Nintendo DS aangekondigd! Onder de werktitel Nintendo 3DS komt er een compleet nieuwe handheld aan, nog voor maart 2011. Er wordt gesproken over 3D (maar zonder brilletje) en nog veel meer features zoals een 3D stick en een vibratiefunctie.

Het wordt in ieder geval wel een echte opvolger van de DS, en je zal er DS en DSi games op kunnen spelen. De games zullen dus nog steeds op cartridges verschijnen. Wat het 3D verhaal betreft, de handheld zal 3D beeld tonen zonder dat je hier een 3D bril voor nodig hebt. Verder kunnen we alleen nog speculeren totdat er meer bekend wordt gemaakt door Nintendo op de E3 of een andere gamebeurs. Op de E3 zal op 15 juni in ieder geval de officiele aankondiging plaatsvinden. Onderstaand persbericht heeft betrekking op de 3DS.

The Nintendo DSI XL changes the perception of consoles

The Nintendo range of devices has made a huge impact on the market place in the last few years, however, it appears that the new DSI XL is about to make an even bigger splash. While it appears to be essentially the same console as the previously released model the DSI, there are a few changes that have got people talking.



Gamers are not overly thrilled with the details that have been released by Nintendo so far, with many being critical of the specifications. But Nintendo are appealing to a new demographic and hoping that they will be the next biggest users of the console. While the Nintendo DS range has been very popular with children and young adults, it has been a hit and miss with adults. This is because of the still widely held view that gaming consoles are anti-social. For the most part in a physical sense, a small hand-held device is an anti-social media.


So to appease adults and make the console even more popular, the screen size has been increased considerably and it comes with pre-loaded games that include part of the brain training series. Nintendo are saying that the new DSI XL console can be used by the whole family and that the bigger screen makes it easier to share in gaming and social networking. So for gamers that are stating the console is really not different; they are correct but it is very different in its concept for the older generation.


There is no doubt that Nintendo has tapped into a new market with the DSI XL and even if it does not change the way gaming is done, it is going to change the way that adults think about consoles.

Geschiedenis van de Nintendo DS

Nintendo DS heeft zich ontpopt als een van de populairste spelconsoles van de huidige generatie. Dit is eigenlijk een draagbaar spelsysteem dat beschikt over twee schermen in het apparaat. De gebruikers halen hier dus dubbel voordeel uit, en als u er een koopt, zult u zich bewust zijn van de reden waarom deze console de harten van miljoenen mensen over de hele wereld gewonnen heeft. De Nintendo DS console werd internationaal uitgebracht in 2004, en toen werd hij gelanceerd als de opvolger van de tien jaar oude Nintendo Game Boy franchise. De twee schermen van het spel, waarmee u aanraakopties en knopinvoer ter uwer beschikking heeft. De verkoop van de spelconsoles was aanvankelijk traag, daar er niet veel software titels beschikbaar waren bij de lancering.

Ondertussen zijn de spellen er alleen maar op verbeterd en is er veel veranderd door de jaren heen, en tegen de tijd dat de tweede editie, de DS Lite, werd uitgebracht, nam de verkoop voor de Nintendo alleen maar toe. Tegen deze tijd nam de DS snel de eerste plaats in. De software en hardware verkoop van het spel heeft de PSP op verschillende niveaus voorbijgestreefd. Momenteel biedt de nieuwste versie van de DS, de DSi gebruikers een solide basis voor het consolideren van de dominantie van deze console van de handbediende markt. De drie verschillende soorten Nintendo DS modellen die vandaag beschikbaar zijn, omvatten de originele “phat” DS, de DS Lite en de DSi, die het buitengewoon goed doen in de spelzone.

Alles wat je wilt weten over Eerste-Persoon r4 Schietgames

De eerste-persoon r4 schietgame is een van die bijzondere games waarbij de speler spannende en opwindende situaties te zien krijgt door de ogen van de hoofdpersoon. In deze games draait het er veelal om dat je met een groot arsenaal aan wapens rondloopt en in je eentje een heel leger moet verslaan. Deze games zijn al snel zeer populair geworden en worden beschouwd als de beste manier om je te ontspannen en plezier te hebben. Maar ze lijken nog steeds enigszins op de algemene schietgames die te koop zijn. Een paar van de beroemdste eerste-persoon schietgames zijn Call of Duty, Medal of Honor, enz. Er is ook een multiplayer-modus ingebouwd, en door de verbeterde graphics en speciale effecten is de kwaliteit van de game verbeterd.

Er zijn eindeloos veel computergames te koop. Je kunt ze ook via Internet downloaden als je een geldige licentie hebt. Deze games zijn over het algemeen gebaseerd op de spannende verhalen van soldaten in een oorlogssituatie, met uitstekende speciale effecten. Bij deze eerste-persoon schietgames kun je genieten van een geweldige spelervaring en de populariteit van de games blijkt ook duidelijk uit het feit dat spelers steeds vol ongeduld uitkijken naar nieuwe gameversies.

Deze games zijn absoluut geweldig om te ontspannen en je zorgen even opzij te zetten. Met eerste-persoon schietgames beleef je de ultieme spelervaring, die telkens anders is door de verschillende missies en uitdagingen die de r4 games te bieden hebben.

Goedkope r4 computerspellen en de risico’s voor uw computer

Goedkope r4 computerspellen kunnen voor veel computerproblemen zorgen en hoewel het u kan helpen om abrupte uitgaven te verminderen, zal het op lange termijn heel wat schade aan uw computer veroorzaken. Er zijn veel risico’s verbonden aan deze games en dit is de reden waarom het van vitaal belang is om de websites te bekijken en onderzoeken alvorens de spellen te downloaden. Dezer dagen downloaden spelers spellen van elke website die ze aan goedkopere tarieven aanbieden. Men kan veel goedkope games hebben die gedownload worden met spyware of malware. Toch bieden niet alle websites met spellen aan een lage prijs u spelletjes van slechte kwaliteit. Er werd opgemerkt dat dit beeldmateriaal met slechte kwaliteit alleen zou leiden tot problemen tijdens het spelen van het spel.

U wordt aangeraden om wat onderzoek te doen en de spelletjes goed onder de loep te nemen die u downloadt. Dit zal ervoor zorgen dat u er geen extra problemen met uw computer aan overhoudt. Er zijn momenten geweest dat vele goedkope games niet vermelden dat ze u enkel de proefversie van het spel aanbieden. Als gevolg downloaden veel mensen deze spellen van bekende sites, zonder zich ervan bewust te zijn dat ze nog veel computerproblemen zullen aantreffen. Virussen van alle soorten kunnen worden gedownload van de computer en leiden tot absolute chaos voor de PC. Het bekijken en vergelijken van prijzen voor het downloaden van een spel zal een meer beveiligde optie zijn. U dient altijd goedkope computer r4 games te downloaden van bekende sites.

De populairste en beste r4 computerspellen

Er zijn slechts een aantal top r4 computerspellen die een rage zijn op de markt. Deze spellen vergen veel strategie, denkwerk en hersenvermogen om elk niveau met succes te volbrengen. Hier zullen we enkele van de beste PC games bespreken die intelligentie en verstand vereisen.

1. Starcraft: Het is een MMORPG spel en er wordt gezegd dat er ongeveer 9,5 miljoen exemplaren in de hele wereld verkocht zijn. Het is een spel dat actie, avontuur, strategie en nog veel meer heeft. Het is een militair sciencefiction strategiespel. Dit spel, uitgebracht in 1990, heeft een revolutie teweeggebracht in de strategiegames.
2. Half Life: Dit is ook een sci-fi schietspel met een interessante verhaallijn. Gordon Freeman is een personage in dit spel, dat een telekinese experiment moet ondergaan en zijn weg moet zien te vinden doorheen een ondergronds onderzoekscentrum, omdat het experiment fout ging.
3. World of Warcraft: Het is een onvertraagd 3D strategiespel en heeft meer dan 11 miljoen abonnees maandelijks rond de wereld. In dit spel, moeten de personages tegen vijanden vechten, veroveringen maken en punten verdienen om naar het volgende niveau te gaan.
4. The Sims: in dit spel, creëert u uw eigen personage en moet u vervolgens zorg voor hem of haar dragen. Het omvat het voldoen aan de basisbehoeften zoals honger, slaap, vrijetijdsbesteding, levensonderhoud, relaties enz. Het is een educatief spel dat de elementaire lessen van het leven aanleert.
5. Myst: Het is een avontuurlijk spel met een gedetailleerde verhaallijn waar het karakter moet reizen naar het eiland Myst waar hij verschillende hindernissen op zijn weg aantreft.

Dus, van plan een goed spel te kopen? Maak uw keuze uit de bovenstaande beste PC r4 games.

De beste r4 computerspellen aller tijden

De lijst van de beste computerspellen is enorm. Laten we eens kijken naar enkele van de geweldigste r4 games die ooit gemaakt werden.
X-COM: UFO Defence

Het kan gebeuren dat u DirectDraw moet uitschakelen om het tegenwoordig te laten draaien op uw systeem, maar er is geen enkel computerspel die ooit kan concurreren met de X-COM: UFO Defence. Het geeft de speler de leiding over een wereldwijde verdediging tegen een alien invasie. De originele versie combineerde onderdelen van boeiend rollenspel, een verfijnde base management, spannende tactische gevechten, hoogtechnologisch onderzoek en een gespannen, angstaanjagend verhaal om een ervaring te creëren die nog moet worden gekopieerd door een ander spel. Dit spel heeft boordevol plezier in petto, zoals het jongleren met materieel en personeel om de naties van de wereld gelukkig te houden en daarmee uw budget te behouden. Dit is een geweldig spel voor strategiefans.
Civilization IV

Een van de Civilization games moest deel uitmaken van deze lijst, het was gewoon een kwestie van welke deze plek zou innemen. Jarenlang werd Civilization II grotendeels begrepen als de beste in de reeks die ingewikkelde strategie biedt in een smakelijk en zelfs sierlijk formaat. Sommige mensen zouden waarschijnlijk nog steeds beweren dat het de beste is van het stel, maar we besloten dat de laatste boven die grote titel stak met meer verbeteringen dan kan worden geteld. Civilization IV biedt de meest verslavende 4X ervaring op de markt. Het heeft een vernieuwd schadesysteem tot de diplomatieke verbeteringen en integratie van religie.

Hoewel deze r4 spellen zo oud zijn als de hel, zijn dit inderdaad de beste computergames die ooit gemaakt zijn.

Op zoek naar Coole Online r4 spellen? Probeer dan Burnout 2: Point of Impact uit

Een van de interessantste en leukste online games om te r4 spelen is Burnout 2: Point of Impact. Dit is een spel met de nieuwste graphics en geluidseffecten ,zo veel zelfs dat u een uitzonderlijk geweldige tijd zult beleven tijdens het spelen van het spel.

Burnout 2: Point of Impact werd ontwikkeld door Criterion Games. Dit spel werd uitgegeven door Acclaim Entertainment in het jaar 2002 en daarna weer in 2004. Burnout 2: Point of Impact is compatibel met PlayStation 2, Nintendo GameCube en Xbox spelconsoles. Dit spel is van het racegenre en is beschikbaar in beide modi - single player modus en multiplayer modus.

Als speler komt u tegenover computergestuurde spelers of andere spelers te staan en moet u in een circuitrace rond een track wedijveren. Deze track is vol van verkeer en kruispunten die fungeren als obstakels op de weg. Dit maakt het rijden een beetje moeilijk, maar u hebt nog steeds de mogelijkheid om uw snelheid te stimuleren door te rijden en draaien langs de verkeerde kant en een hoge snelheid te behalen.

U moet wel voorzichtig zijn, want ook botsingen aan hoge snelheid zouden de snelheid verminderen en kunnen tevens uw auto vernielen. Hoewel er een andere vervanger beschikbaar is, maar u moet dan weer aan snelheid winnen en tegen dan is er al een hoop kostbare tijd verloren gegaan. U zult Burnout 2: Point of Impact één van de meest veelzijdige spellen vinden die op de markt gelanceerd werd. Probeer het uit in een online r4 spelwinkel.

Beste pc r4 spellen - Kies uit een serie

Online r4 games zijn misschien niet volledig nieuw en de beste PC games zijn deze die eenvoudig te spelen zijn en gemakkelijk toegankelijk zijn. Hier zijn verschillende categorieën waarin elk van de spellen behoort en met de heropleving in de speltechnologie zijn de beste PC games technisch veel geavanceerder.

Actie- en avontuurspellen: Zij behoren tot de beste PC games die vechtspellen omvatten, alsook ruimteavonturen en situatiespellen waarin de speler doelstellingen moet bereiken. Pc-spellen in dit genre, kwistig met animatie, zijn voorzien van een verhaallijn.

Bordspellen zijn de geanimeerde versies van de traditionele en meest geliefde spelletjes die soms een traditioneel gevoel oproepen.

Anderzijds worden kaartspelletjes door alle leeftijdsgroepen gespeeld. Het is eenvoudiger en het beste tegengif voor verveling. Liefhebbers die graag wat gokken kunnen opteren voor casino computerspelletjes. Bovendien brengen veel online casino games geldtransacties met zich mee. Onder de beste PC games, zijn strategiespellen heel prominent aanwezig.

Strategiespellen: Dit zijn de spelletjes, die aanzienlijk veel tijd in beslag nemen om te spelen en te voltooien. De speler moet zijn geest volledig benutten om strategieën te bedenken om te spelen en winnen. Sommige mensen houden niet van strategiespellen, maar anderen zijn er dan weer weg van. Het kan enige tijd duren om deze spellen onder de knie te krijgen.
Er zijn veel meer online spellen die kunnen worden gespeeld in de vrije tijd en voor de verbetering van vaardigheden. Hun veelzijdigheid kwalificeert ze als de beste PC r4 games en het brede aanbod is de moeite waard om te verkennen.

Beste r4 computerspellen - Een grondige recensie

De beste r4 computergames worden beslist door de ondersteuning, het geluid, het beeldmateriaal dat geleverd wordt door de games. PC games hebben natuurlijk een revolutie teweeg gebracht in de spelindustrie. PC games worden vaak gebruikt al zijn al er veel andere ultieme spelapparaten zoals het Xbox spel en andere spelapparaten zoals de Nintendo. Hoe dan ook zijn de PC games de ultieme bron van plezier voor iedereen, zelfs voor degenen die zich het niet kunnen veroorloven om een spelapparaat aan te kopen.

De beste PC-spellen zijn zeer moeilijk te vinden. Wat zou u doen moest u naar een winkel gaan en u kijkt naar de verzameling van verschillende spellen en niet weet wat te kiezen? Dat is simpelweg omdat bijna alle spellen tot de kern op zijn best zijn. Natuurlijk zijn de beste PC games veel moeilijker om te onderzoeken. Alle games onder hun specifieke indeling, leveren hun eigen stijl en ideeën. De beste eruit kunnen slechts worden gevonden door het gemiddelde aantal gebruikers die het spel willen spelen, in plaats van de berekening die wordt gedaan volgens de kwaliteit van het spel.

Tegenwoordig zijn computerspellen stressbestrijders geworden, daar mensen in zo’n vermoeiend en hard leven lichamelijk en geestelijk moe worden. Sommige van de beste PC games omvatten Star Wars, Counter Strike, NFS (Need for Speed), Mario, Mortal Kombat, NFL, Sims, Tetris, de FIFA, Grand Theft Auto, Pokemon en de spellijst gaat maar verder. Met de hoogwaardige graphics die worden tentoongesteld in de r4 spellen, wordt het leven leuker en dat is waarom computerspellen vaker voorkomen.

Beste r4 computerspellen om het geheugen te verbeteren

R4 Spellen die uw geheugen doen toenemen zouden de beste PC games zijn. De beste PC games kunnen verschillend zijn voor elke speler. De beste manier om uw geheugen te verbeteren of uw kennis te vergroten is door het spelen van spelletjes op uw pc. Het is een makkelijke manier om te leren en te verbeteren terwijl u geniet. Het is het beste om te doen daar dit uw hoofd niet belast.

Er zijn veel spellen die u kunt spelen zoals de kruiswoordpuzzel, ze zijn gemakkelijk om te spelen door mensen van alle leeftijdsgroepen. Een andere puzzel is de legpuzzel, deze zijn een beetje meer hersenbrekend en u moet deze spellen oefenen. Andere spellen die kunnen worden gespeeld op de pc zijn spellen die gebaseerd zijn op de spellen die we in het echte leven spelen, zoals cricket, polo, schaken, biljart. Deze behoren tot de beste daar ze u ook helpen om uw geest op te frissen wanneer u alleen bent.

Als u niet veel tijd hebt met uw vrienden, zullen deze spellen een manier zijn om u terug energie te geven. Als uw PC beschikt over een internetverbinding kunt u genieten van online games. U kunt ook verbinding maken met de mensen die hetzelfde spel spelen dat u speelt, maar u hebt geen vriend, om dan met u te spelen. Zoek gewoon een partner in de rest van de wereld. De r4 games die uw denkrichting veranderen, zijn ook de moeite waard om eens te proberen.

De beste Nintendo r4 spellen in huis halen

Er zijn verschillende r4 spelletjes voor kinderen die hen vermaken en ze ook verschillende concepten aanleren. U kunt een aantal geschikte spelletjes voor uw kinderen uitkiezen en ze met uw kinderen spelen tijdens uw vrije tijd. Er zijn spelletjes voor kinderen die ze leren lezen, schrijven, analyseren en ze eenvoudige berekeningen voorleggen. U kunt eender welk spel kiezen en spelen met de kinderen om zo een sterke band te ontwikkelen. Op deze manier zult u ook weten hoe uw kind erop vooruit gaat en wat voor verbetering vatbaar is en waaraan gewerkt zal moeten worden voor de algehele ontwikkeling van het kind.

U kunt eenvoudigweg een verhalenboek uitkiezen en het elke dag met uw kind lezen. Elke dag hetzelfde boek lezen zal het kind het verhaal leren en het voorstellen aan een aantal belangrijke concepten. Het kind zal leren over begrippen als gevoelens en emoties en zal proberen dingen voor te stellen. Hij zal zijn woordenschat opbouwen met woorden die we niet elke dag in ons dagelijks leven gebruiken. Het kind zal leren omgaan met situaties. Ook kunt u een aantal spelletjes voor kinderen gebruiken om hen te leren spellen of een aantal eenvoudige woorden aan te leren. U kunt ook wiskundige concepten aanleren aan uw kinderen.

Tijdens het spelen van de bovenstaande games voor uw kinderen, probeert u om uw kind een deel van het verhaal te laten nabootsen of om te spellen op basis van bepaalde geluiden. Dit zal het vertrouwen in de kinderen opbouwen. Tijdens het uitkiezen van r4 spelletjes, dient u ook rekening te houden met de leerfactor.

Nintendo DS games - beste manier om met plezier te spelen

Nintendo DS games zijn leuk. Men zal het zelf voelen door met het Nintendo-systeem te spelen. De spelconsole werkt op een opmerkelijke manier. Tegenwoordig trekken spelconsoles niet alleen kinderen aan, maar verschaffen ook plezier aan volwassenen. Iedereen begon te spelen met deze spelconsoles die speciaal ontworpen zijn voor het verschaffen van plezier en ontspanning. Hier moet de gamer de controller, joysticks en pads gebruiken om te spelen. Deze spelconsoles kunnen eenvoudig worden aangesloten op de externe apparaten zoals de televisie en uw computersysteem.

Met de Nintendo DS-spellen kan men genieten van de audio- en videofuncties. Tegenwoordig worden videogames de belangrijkste bron van vermaak daar ze talrijke spelfuncties hebben. Deze hallucinogene consoles zijn dusdanig ontworpen dat ze niet alleen gebruiksvriendelijk zijn, maar ook uren entertainment verschaffen. De Nintendo DS is een handbediend systeem dat zeer licht is en de functionaliteit biedt van de normale. Er zijn verschillende types en soorten van Nintendo DS-spellen beschikbaar op de markt en zijn specifiek ontworpen voor de Nintendo Wii terwijl de enkele anderen al op de markt beschikbaar zijn.

De spelconsole voorziet een veel interactievere sessie. De Nintendo DS-spellen hebben een nieuw concept in de spelwereld gelanceerd waardoor het populairder is dan ooit. Of u nu uitkijkt naar het online downloaden of zelfs het kopen van de Nintendo r4 games, u zult ongetwijfeld een van uw keuzes vinden tussen het enorme aanbod die op de markt beschikbaar is.

Goedkope r4 computerspellen: verkrijg de beste prestatie door het systeem te overklokken

Als u de prestatie van uw goedkope r4 computerspellen wilt verhogen, dan zou u overklokken moeten overwegen. Als u een computer overklokt, wijzigt u de prestatie van de computer via het moederbord en de centrale verwerkingseenheid. Met overklokken kunt u de prestatie verhogen en uw games zullen sneller en beter draaien.

Als u uw computer overklokt, manipuleert u verschillende onderdelen in de centrale verwerkingseenheid en het moederbord. Voor spellen, zijn de geheugensnelheid en de videokaarten twee essentiële items die het draaien van uw spellen zullen vergemakkelijken. Het overklokken maakt het voor beide mogelijk om aan een hogere snelheid te lopen dan de fabrikant aanvankelijk ingesteld had.

Bij het overklokken van een component, zoals de geheugensnelheid, worden andere componenten van de computer aangetast. Als u het potentieel van een component vrijgeeft, zal de computer de uitvoer van een andere component veranderen, waardoor het ook aan een hoger potentieel werkt en als het sneller uitvoeren van uw games zonder nieuwe hardware aan te schaffen iets is wat u interesseert.

Als u dacht dat een upgrade naar een snellere computer of het uitbreiden van het geheugen en de videokaarten de enige opties zijn die u had, is er goed nieuws voor u. Het overklokken van uw pc betekent dat u een goedkopere computer of een van mindere kwaliteit kunt opstellen om te werken aan dezelfde snelheid als een nieuwer, zeer luxueus model van hoge kwaliteit. Iedereen die thuis is in goedkope computergames weet dat het het beste is om een aantal recensies te bekijken van de nieuwste goedkope computer r4 games.

Ontspan door online computerspellen te r4 spelen

Niets kan beter zijn dan het r4 spelen van computerspelletjes, die een ideale manier zijn om uw tijd ontspannend door te brengen. Voorbij zijn de dagen toen mensen tijd doorbrachten door buiten te spelen, daar de verantwoordelijkheden hoger liggen en er geen tijd meer is voor dergelijke buitenactiviteiten. Computergames zijn de juiste manier om de spellen te spelen die u zullen helpen om te ontspannen en tegelijkertijd op uw gemak te spelen.

Het allereerste spel dat we speelden, was solitaire. Nu zijn er veel computerspelletjes die u kunt spelen tegen uw vrienden of zelfs uw computer. Het voordeel van computerspelletjes spelen, is dat u kunt spelen wanneer u maar wilt, of het nu overdag of ’s nachts is, u kunt spelen wanneer het u uitkomt. De meeste van de computergames die u online vindt, zijn gratis en u kunt ze ofwel installeren op uw computer of zelfs online spelen. Van de klassieke spelletjes tot de hedendaagse spellen, u zult zeker iets vinden in de grote verscheidenheid aan computerspellen om te spelen.

Nu dat de computergames verbeterd zijn en er een heleboel spelconsoles uitgebracht werden, zoals de Nintendo, Xbox, Gamecube en Playstation2 enz. helpen de spelletjes u niet alleen om tijd door te brengen, maar helpen u ook bij strategieplanning en verbeteren zelfs de denkcapaciteit. Dus als u nog iets meer wilt weten, zoek dan naar de verschillende types beschikbare r4 computerspellen en speel ze wanneer u maar wilt.

Binnenspelletjes r4 spelen

Iedereen geniet van het r4 spelen van spelletjes. De keuze van spelletjes, echter, verschilt van persoon tot persoon. Sommige mensen kunnen kiezen voor spellen die binnenshuis kunnen worden gespeeld, terwijl anderen liever buiten spelen. Buitenspelletjes worden de dag van vandaag vervangen door binnenpelletjes daar de nieuwe generatie kinderen een voorliefde ontwikkeld heeft voor verschillende types computergames en videogames.

Om te waken over de interesse van kinderen in computerspellen binnenshuis, moeten ouders die spellen kiezen voor hun kinderen die kunnen helpen bij de ontwikkeling en verbetering van het cognitief functioneren van het kind. Na vele jaren van onderzoek en denken, zijn er vele spellen gelanceerd op de markt die helpen de hersenen te groeien en ontwikkelen. Deze spelletjes spelen een belangrijke rol in de verbetering van het niveau van de aandacht en de verscherping van het geheugen. Zij dragen ook bij tot de verbetering van de snelheid waarmee de hersenen informatie verwerken.

Het is altijd goed om voor online computerspellen te kiezen die bijdragen tot de ontwikkeling van de hersenen en die de hersenspieren actief houden wanneer de kinderen spelletjes aan het spelen zijn. Er zijn diverse andere voordelen verbonden aan het spelen van spellen op binnencomputers. Deze spellen helpen u het geheugen te vergroten zonder enige extra oefening te doen of zelfs uit uw huis te komen. De r4 computergames verbeteren uw vermogen om u te concentreren en houden uw hersenen de hele tijd actief en een actief brein is iets wat namelijk iedereen verlangt.

R4 Videospelletjes spelen

R4 Videospelletjes zijn een populaire manier van entertainment voor kinderen, en er zijn tal van spelletjes die de aandacht van kinderen trekken. Tegenwoordig kunnen kinderen spellen spelen op de PC, PSP, PS2, PS3, enz., en bijna ieder kind heeft een medium voor het spelen van videospelletjes.

Allen hebben een aantal favoriete stripfiguren en ze zullen echt genieten van ermee te spelen. Kinderen houden ervan om videospellen te spelen en zij moeten worden gemaakt om betere kinderspelletjes te spelen die de ontwikkeling van hun denken en geestelijk vermogen stimuleren. Spelletjes buitenshuis zijn onveilig voor kinderen daar ze niet weten wat wel of niet te doen, terwijl kinderen van videospelletjes houden die veiliger zijn en bovendien verkiezen ze videospelletjes boven andere spellen.

Internet heeft alle delen van de wereld bereikt en kinderen hebben makkelijk toegang tot de online games, en hun ouders kunnen kinderspelletjes op het internet vinden en ze vervolgens downloaden voor hun kinderen. Veel websites bieden gratis kinderspelletjes die kunnen worden gebruikt als geld een beperking is. De juiste spelletjes spelen voor kinderen moet ten alle tijde worden opgelegd. Dit zal ervoor zorgen dat ze de juiste spelletjes krijgen met betrekking tot hun leeftijd.

Kinderspelletjes laten kinderen van hun speeltijd genieten en tegelijkertijd worden ze entertainment en een mogelijkheid om te leren aangeboden. Ouders kunnen hun kinderen met hun r4 videospelletjes alleen laten zonder ze voortdurend in de gaten te houden.

R4 Kinderspellen - de beste bron van vermaak voor kinderen

R4 Kinderspellen zijn altijd populair bij kinderen. Er zijn heel wat spellen die de aandacht van kinderspellen aantrekt. Videogames zijn de populaire manier van entertainment voor kinderen. Kinderen willen vermaakt worden, niet betutteld worden door hun kinderspelletjes. Tegenwoordig wordt de technologie steeds meer geavanceerd en kinderspelletjes zijn op het internet beschikbaar. Het is het beste medium om toegang te krijgen tot games. Bijna elk kind heeft ten minste een medium voor het thuis spelen van videospellen.

Allen hebben ze een aantal favoriete stripfiguren en ze zullen echt genieten van het spelen van spelletjes die ermee in verband staan. Kinderen genieten van het spelen van videogames met hun vrienden. Voor kinderen, zijn online games een geweldige manier om plezier te hebben en tegelijk te leren. Maar belangrijker is, dat de verantwoordelijkheid van de juiste kinderspelletjes te kiezen, uitsluitend bij de ouders ligt. Aangezien kinderen zouden willen spelen, spelen, en nog eens spelen, is het voorzien van speelgoed en gadgets aan kinderen essentieel. De vermindering van stress en angst in ons leven vereist dat we ontspannen, opbeuren en minder serieus en gespannen worden.

Kinderen verkiezen het spelen van videospelletjes boven andere buitenspellen zoals cricket, verstoppertje, enz. Soms zijn buitenspellen onveilig voor kinderen omdat ze niet begrijpen wat ze wel en niet mogen, dus hebben videospelletjes een voordeel ten opzichte van buitenspellen voor kinderen. R4 Games voor kinderen laten uw kinderen genieten van hun speeltijd en verschaffen hen tegelijkertijd entertainment en goede leermogelijkheden.

Educatieve r4 Videospellen

R4 Videospellen zijn geliefd bij zowel kinderen als volwassenen. De kinderen van de huidige generatie zijn bijna vastgelijmd aan hun videogames daar deze games het avontuur en de sensatie bieden waarvan de kinderen genieten. De videogames kunnen een bron van onderwijs en leren worden, indien u het goed aanpakt. De ouders kunnen kiezen voor die videogames die vereisen dat het kind creatief denkt en snel maatregelen neemt. Als de kinderen creatief denken om oplossingen te vinden in de games, is de kans groot dat ze naar verschillende manieren op zoek zullen gaan om hun doelen in het echte leven te verwezenlijken.

Ook zouden zij beter presteren dan de meeste andere kinderen als het gaat om lastige situaties in het leven. De videogames die vereisen dat de spelers snel denken en gepaste maatregelen nemen bereidt hen voor om om te gaan met een crisis in het echte leven. Er zijn veel videogames die de spelers ertoe aanzetten om situaties te analyseren en de stappen van de actie te nemen en bepalen. De goed geïnformeerde en weloverwogen beslissingen hebben een impact op de gehele strategie van het spel. Een enkele beweging kan het lot van het hele spel beslissen. Evenzo kan een beslissing in het echte leven het hele leven beïnvloeden. De kinderen die videospelletjes spelen leren onbewust veel eigenschappen voor het leven.

Ouders moeten dus hun kinderen aanmoedigen om die r4 videospelletjes te spelen die leerlessen voor het leven bevatten. Deze kinderen zullen er misschien momenteel het belang niet van inzien, maar ze zullen zeker naar deze leerspelletjes teruggrijpen wanneer ze opgroeien.

Leren leuk gemaakt met educatieve r4 spelletjes

Tegenwoordig komen er veel innovatieve educatieve r4 spelletjes op de markt, die het leren plezant maken. U hoeft u dus geen zorgen te maken over uw kind iets aan te leren. Er zijn veel innovatieve manieren om u bezig te houden en tegelijkertijd te leren en uw creativiteit te verbeteren. Een van deze manieren bestaat uit de educatieve spelletjes die een geweldige manier zijn om de kinderen iets bij te leren. Er zijn heel wat manieren waarop studenten leren en om het leren te verbeteren, moeten we de manier kiezen die bij hen past.

Ieder kind zal dol zijn op spelletjes spelen, het heeft geen zin om te proberen hen plezier te ontnemen. Educatieve spelletjes zijn erg leuk en uitdagend, die zullen helpen bij het leerproces van het kind. Deze games zullen de kinderen aanmoedigen om te leren en hun interesse in games verbeteren. Het kind zal creatiever en meer georganiseerd worden door deze spelletjes te spelen. Tegenwoordig worden educatieve spelletjes gebruikt in het onderwijs omdat het kinderen helpt om de dingen gemakkelijk te leren. Hier zal het kind zich leren aanpassen aan de regels van de spellen.

Het leervermogen van het kind, de moed, zelfbeheersing en het geduld nemen toe. Als u het kind motiveert om te spelen en als er goede bijstand is, dan kunnen leren en ontwikkeling gemakkelijk worden bereikt. Door online te zoeken komt men verschillende leerspelletjes tegen voor verschillende leeftijdsgroepen, kies een die geschikt is voor uw kind en ga aan de slag.

Ideale r4 spelletjes voor kinderen

Er zijn verschillende r4 spelletjes voor kinderen die hen vermaken en ze ook verschillende concepten aanleren. U kunt een aantal geschikte spelletjes voor uw kinderen uitkiezen en ze met uw kinderen spelen tijdens uw vrije tijd. Er zijn spelletjes voor kinderen die ze leren lezen, schrijven, analyseren en ze eenvoudige berekeningen voorleggen. U kunt eender welk spel kiezen en spelen met de kinderen om zo een sterke band te ontwikkelen. Op deze manier zult u ook weten hoe uw kind erop vooruit gaat en wat voor verbetering vatbaar is en waaraan gewerkt zal moeten worden voor de algehele ontwikkeling van het kind.

U kunt eenvoudigweg een verhalenboek uitkiezen en het elke dag met uw kind lezen. Elke dag hetzelfde boek lezen zal het kind het verhaal leren en het voorstellen aan een aantal belangrijke concepten. Het kind zal leren over begrippen als gevoelens en emoties en zal proberen dingen voor te stellen. Hij zal zijn woordenschat opbouwen met woorden die we niet elke dag in ons dagelijks leven gebruiken. Het kind zal leren omgaan met situaties. Ook kunt u een aantal spelletjes voor kinderen gebruiken om hen te leren spellen of een aantal eenvoudige woorden aan te leren. U kunt ook wiskundige concepten aanleren aan uw kinderen.

Tijdens het spelen van de bovenstaande games voor uw kinderen, probeert u om uw kind een deel van het verhaal te laten nabootsen of om te spellen op basis van bepaalde geluiden. Dit zal het vertrouwen in de kinderen opbouwen. Tijdens het uitkiezen van r4 spelletjes, dient u ook rekening te houden met de leerfactor.

De Nintendo DSi en iCarly

Nintendo DSi kondigde een nieuwe reeks van videospellen aan met de aankondiging van Activision Publishing, Inc en Nickelodeon. Deze twee bedrijven kondigden het iCarly videospel aan dat beschikbaar zou zijn voor de Wii, Nintendo DS en de Nintendo DSi in Noord-Amerika. Met de aankondiging komt het gelukkige nieuws van dit spel voor de fans van de populaire tv-serie Nickelodeon. Ze kunnen de cast van iCarly vervoegen in een virtuele ervaring, en dit is geïnspireerd door het thema van de show door gebruik te maken van technologie voor creativiteit. Enkele van de bijzondere kenmerken van iCarly, voor de Nintendo DSi, omvatten dat ze de spelers in interactie laten staan met hun omgeving met behulp van de camera en microfoon van het systeem. In principe moedigt iCarly personages en verhaallijnen op een creatieve manier aan. Het spel incorporeert ook deze elementen uit de tv-show en zet ze om in een energieke spelervaring die garant staat voor non-stop entertainment.

Deze spelreeks maakt deelnemingen in hun kijkervaring mogelijk via de website en breidt het concept zelfs nog verder uit en weet er aardig op in te pikken. Het iCarly videospel heeft spelers die de personages zoals Carly, Sam, Freddie en de andere personages uit de populaire tv-serie helpen en zo volledig nieuwe “webisodes” maken. Er zijn meer dan 80 hectische uitdagingen die worden gepresenteerd als showdelen. Hier kunt u genieten van het vastleggen van de creativiteit van de serie, en ook samenwerken met de belangrijkste personages van de show door middel van nieuwe avonturen. De Nintendo DSi is creatief voorzien van nieuwere items, rekwisieten, accessoires en locaties die afkomstig zijn uit de andere spel virtuele websites.

Waar werd de Nintendo DSI XL voor ontworpen

Met de naderende release van de nieuwe Nintendo DSI XL, is de vraag die op veel mensen hun lippen ligt, waarom men een nieuwe versie van dezelfde console zou moeten kopen? Net zoals consumenten al vele jaren doen, zullen er gegarandeerd weer enkele mensen zijn die het gewoon kopen omdat het nieuw is. Anderen zullen een beetje meer selectief zijn om voor een console te betalen met dergelijke standaard functies.


Hoewel de nieuwe console uitgerust is met een groter scherm, is er niet veel anders dat het de consument biedt in vergelijking met de release van de vorige console. Maar zoals sommige marktdeskundigen reeds hebben gesuggereerd, is deze nieuwe console niet gericht op de zeer jonge gamers van vandaag. Het grote scherm en vooraf geladen spelletjes leiden tot de gedachte dat de console voor de minder technisch onderlegde markt van oudere mensen is. Zij zullen het misschien niet willen gebruiken voor intens spelen, maar om hun hersenen te trainen. Zij zullen een groter scherm nodig hebben om het eenvoudiger te kunnen zien en gebruiken. Het heeft ook een interne webbrowser zodat het kan gebruikt worden om gemakkelijk op het internet te surfen.

Er zijn een groot aantal gamers die echter verbijsterd reageren. Draait de overgang naar voorgeladen spellen echt om het demografische, of is het opnieuw een andere poging om de populariteitstoename van de R4 te stoppen? Het is nog niet gemeld of de R4 compatibel zal zijn met de nieuwe DSI XL, dus wachten gamers dit met spanning af.


Ongeacht hun motivatie, is Nintendo er op uit om succes te maken met de nieuwe DSI XL en mensen van alle generaties zullen hem gebruiken.

De Nintendo DSI XL concurreert op de eBook markt

De nieuwe Nintendo DSI XL gaat opzien baren in de hele wereld. Het is al maanden verkrijgbaar in Japan en blijkt een zeer indrukwekkende console te zijn. De release in Europa staan gepland op 5 maart en Amerika zal volgen op 28 maart 2010. Zeer binnenkort zal de hele wereld ingepakt worden met consoles, net zoals dat het geval was met de eerdere releases. Maar de nieuwe console blijkt deze keer een succes te zijn voor andere redenen.


Er wordt gezegd dat de nieuwe console erg basis is, behalve dan het grotere dubbele scherm. Dit laat forumbezoekers verward achter. Waarom zou Nintendo een hele nieuwe console maken met slechts één nieuwe functie? Natuurlijk zouden ze dat niet doen en de nieuwe console heeft een aantal nieuwe functies om een nieuw publiek aan te trekken. Het scherm is zeer indrukwekkend met 4,2 inch qua formaat wat het spelen een veel gemakkelijkere ervaring maakt en het handbediend apparaat een sociale tool maakt. Het apparaat is tevens uitgerust met vooraf geïnstalleerde spelletjes met inbegrip van een deel van de zeer populaire Brain Training reeks. Dit betekent dat mensen de console onmiddellijk kunnen beginnen gebruiken.


Het is echter gemeld dat de grootste functie die de console eigenlijk biedt, is dat gebruikers de mogelijkheid hebben om er e-books op te lezen. Het wordt nu concurreren met andere e-book apparaten die op de markt beschikbaar zijn. E-boeken zijn tegenwoordig een enorme markt en er wordt gezegd dat de eerste beschikbare cartridge voor de DSI XL tot 100 klassieke verhalen en boeken zal bevatten die variëren van historische tot moderne tekst. Dit zal lezers een goed voorproefje geven van wat er te lezen zal zijn op de DSI XL.

De spannende wereld van de Nintendo DSi

Videospelconsoles behoren tot de meest trendy zaken in de huidige wereld en de Nintendo DSi staat inderdaad bovenaan de lijst. Dit apparaat is ontwikkeld en op de markt gebracht door Nintendo Entertainment System of NES, een van de leiders in de spelwereld. Onlangs heeft de spelconsole de wereld van handbediende spelapparaten veranderd met de introductie van de Nintendo DS alsook van de Nintendo DS Lite console en later met de Nintendo DSi, wat een improvisatie is op de DS Lite samen met enkele extra functies.

Zoals eerder vermeld, heeft de Nintendo DSi een aantal geweldige functies. Als u de console vergelijkt met de vorige versies, zult u zien dat hij bijna 15% lichter is dan de DS Lite console. Daarnaast biedt hij twee digitale camera’s, grotere schermen en buitengewoon versterkte luidsprekers. Alle bovengenoemde kenmerken hebben ervoor gezorgd dat deze console de favoriet is onder de spelbevolking.

Bovendien wordt de Nintendo DSi console geleverd met een extra SD-kaartsleuf. Wanneer u foto’s of iets neemt met de console, kunt u ze opslaan op de SD-kaart. Dit kan gaan van foto’s tot audio bestanden tot gedownloade software en e-books. Met deze Nintendo DSi spelconsole, kunt u ook audio- en videobestanden opslaan op deze SD-kaart, zodat u ze later kunt spelen met behulp van de spelconsole. Bovendien kunt u met deze Nintendo DSi ook uw eigen stem opnemen.

De Sony TransferJet Geheugenkaart is van plan de wereld te veranderen

Sony is nogmaals naar voren getreden door het creëren van een nieuwe vorm van technologie die past in de markt van geheugenkaarten. Sony lag enige tijd achter in de technologische race, maar heeft onlangs iets toegevoegd aan het repertoire van producten door geheugenkaarten te creëren in een waaier van formaten. Ze vervaardigden en kondigden de release van SD-kaarten en Micro SD kaarten aan. Nu zijn ze terug een stapje voor door een draadloze kaart in te voeren.


Het wordt de TransferJet draadloze Memory Stick genoemd en is het meest trendy apparaat dat uit is sinds de creatie van de Nintendo Wii en DS Consoles. Deze kaart heeft mensen aan het praten gebracht en de forums gonzen van de berichten. Er zijn veel mensen voor het product en veel mensen die zelfs niet geloven dat dit product kan werken. Het werd onlangs geïntroduceerd als een conceptproduct op een conferentie en slechts een paar weken later werd bekend gemaakt dat Sony het product zou testen op de Japanse markt. Dit geeft hen de tijd te om eventuele afwijkingen in het product recht te zetten alvorens het wereldwijd uit te brengen. De Amerikaanse markt is echter al aan boord gegaan met een prerelease verkoop die mogelijk gemaakt wordt via het internet.


De draadloze TransferJet geheugenkaart is ontworpen om de noodzaak aan kaartlezers te elimineren. Deze kaart beschikt over de mogelijkheid om draadloos verbinding te maken met elk apparaat en kan gegevens overzetten zonder erop aangesloten te moeten zijn. Natuurlijk staan velen er sceptisch tegenover of dit wel mogelijk is om te doen en sommigen vragen zich ook af met welke producten het zal samenwerken wanneer het wordt uitgebracht.


Het lijkt erop dat Sony een reeks van apparaten zal creëren die in samenhang werken met de kaart, te beginnen met camera’s, dan telefoons, laptops en consoles. Als deze technologie echt werkt, dan zal de TransferJet draadloze Memory Stick (kaart) de wereld veranderen.

De Nintendo DS R4 patroon is multimediavriendelijk

De Nintendo DS R4 patroon is de nieuwste rage onder gameliefhebbers. Functies zoals de lage prijs en een sterke multimediaondersteuning zijn de belangrijkste redenen waarom iemand met grote belangstelling in softwaregames dit moet beschouwen als een investering die zijn geld waard is. De R4DS kaart biedt een alles-in-één oplossing voor alle voorgaande spelproblemen. Nu moet men geen aanvullende accessoires kopen of aan ingewikkelde software zien te geraken om de flash kaart te laten werken.

Nintendo DS R4 cartridge is gemakkelijk om te beginnen met behulp van deze kaarten. Het enige wat men nodig heeft, is een besturingssysteem dat de kaart aanstuurt, die online beschikbaar is op de officiële website. Download het besturingssysteem gewoon op een pc en vervolgens dient u de bestanden te extrageren en over te zetten op de patroon. Wat de zaken eenvoudiger maakt, is dat niet alle bestanden moeten worden overgezet.
De optie om de convertor op te slaan, stelt spelers in staat om spellen van andere bronnen te converteren naar R4-formaat en gebruikers zijn niet beperkt tot een beperkt aantal spellen.

De R4DS kaart werkt op een extern geheugen en microSD kaarten worden hiervoor gebruikt. De R4 reeks van flashkaarten biedt de meest uitstekende kosteneffectieve opties in dit verband. Er zijn diverse geheugenkaarten verkrijgbaar, en gebruikers kunnen er één kopen met de optimale geheugenruimte die geschikt is voor hun behoeften. Naast de geheugengrootte, is het ook de prijs die de R4DS een aantrekkelijke keuze maakt, daar deze lager ligt dan bij de meeste concurrenten.

De Nintendo DS R4 cartridge is multimediavriendelijk. Gebruikers kunnen er films op opslaan en bekijken. De beste multimedia-applicatie voor de Nintendo DS kaarten is Moonshell.

De R4 DS instellen met het Nintendo DS spel

Zodra u uw Nintendo DS game of Nintendo DS Lite ingeschakeld hebt, worden de systeembestanden van de R4 DS cartridge geladen, op dezelfde manier als u gebruikt maakt van de M3 DS. Het duurt ongeveer 2 seconden vooraleer het hoofdmenu opgestart is, met het R4 DS-logo bovenaan het scherm, en het menu onderaan. Toch is de installatie eenvoudig. Dit proces omvat ook een handleiding.

Ten eerste, voert u de microSD-kaart in in de microSD-lezer / schrijver en sluit u hem aan op een USB-poort van uw computer. Het pop-up menu toont een draagbare schijf / flash drive. Nu, kunt u ofwel de software kopiëren van een cd, of u kunt naar de R4 DS firmware pagina gaan om de nieuwste drivers te downloaden, daar ze daar bijgewerkt worden. Zodra u de systeembestanden op de micro SD-kaart gekopieerd hebt, laadt u de games en de homebrew toepassingen. Dit werkt op dezelfde manier als met de M3 DS. Dan kopieert en plakt u de bestanden die u wilt van uw PC op de microSD-kaart. De games evenals de homebrew applicatie werkt zonder te corrigeren, te herstellen of te comprimeren. Nadat u de bestanden naar uw systeembestanden gekopieerd hebt, is het tijd om uw microSD-kaart in de sleuf aan de bovenkant van de R4 DS cartridge te steken. De R4 DS cartridge voor het Nintendo DS spel moet dezelfde grootte hebben als een standaard Nintendo DS of DS Lite spelcartridge.

De menu’s van de R4 DS met de Nintendo DS Games

Van zodra u uw Nintendo DS-spellen of Nintendo DS lite ingeschakeld hebt, zullen de systeembestanden laden van op de R4 DS cartridge. Het zal ongeveer 2 seconden duren vooraleer het hoofdmenu verschijnt, samen met het R4 DS-logo bovenaan het scherm, terwijl het menu onderaan verschijnt. In het onderste scherm, kunt u een van de 3 opties kiezen zoals hieronder vermeld:

Game menu (Spelmenu): Als u dit menu selecteert, zult u een lijst krijgen van alle spelbestanden, die opgeslagen zijn op uw microSD-kaart. U kunt gebruik maken van de controller pad op de NDS om het gewenste bestand te selecteren. Uw opgeslagen spellen worden opgeslagen op dezelfde microSD-kaart. Als u de games later wilt wissen om ze te vervangen met andere bestanden, kunt u dit gemakkelijk doen.

Multimedia menu: Wanneer u deze tweede optie selecteert, zult u de multimediaspeler / Moonshell opstarten. Met dit menu, zult u in staat zijn om digitale foto’s te bekijken die opgeslagen staan op de microSD-kaart, naar uw favoriete MP3 liedjes luisteren, films bekijken, die u hebt omgezet van op een DVD met de meegeleverde software en elektronische boeken lezen in TXT-formaat.

Boot slot 2: Deze menuoptie zal ervoor zorgen dat de R4 DS de GBA Slot, of Slot 2, in uw Nintendo DS / DS Lite console opstart. Dit is voor diegenen, die ook een GBA Flashkaart in handen willen krijgen, alsook GBA homebrew games en applicaties willen draaien samen met de Nintendo DS-spellen.

De R4 en de Nintendo DS doen een technologische sprookje uitkomen

De technologische geschiedenis leest een beetje als een sprookje met het gehalte aan verbazingwekkende apparaten die gemaakt worden, zoals de Nintendo DS en de R4. Het is werkelijk een fantasiewereld op de markt dezer dagen en het lijkt erop alsof er voortdurend iets nieuws wordt ontworpen. Er zijn een aantal producten ten tonele die de manier waarop we de alledaagse dingen doen veranderd heeft.


Natuurlijk moeten we er in de eerste plaats bij stilstaan dat wat we elke dag doen heel wat veranderd is in de afgelopen tien jaar. De dagelijkse activiteiten van vandaag kunnen op het internet surfen, het nemen van foto’s, spelen en video’s opnemen, omvatten. Dus de technologische producten die tegenwoordig uit zijn, zijn ingespeeld op die zaken. De volgende grootste trend op de markt is, wanneer de fabrikanten manieren vinden om veel van deze activiteiten in één te combineren.


Er zijn een aantal producten op de voorgrond getreden van deze beweging die een enorme impact gehad hebben op de manier waarop we ons leven leiden. Nintendo heeft meer dan 100 miljoen mensen die gebruik maken van haar gamma DS merkconsoles. Deze console heeft gamers en mediagebruikers wereldwijd beïnvloed. U kunt ermee spelletjes spelen terwijl u onderweg bent, terwijl u tegelijkertijd draadloos verbinding kunt maken met het internet en naar muziek kunt luisteren of video’s kunt bekijken.


Het volgende grootste product is de R4 die vastgemaakt wordt aan het Nintendo DS gamma en gebruikers in staat stelt om gegevens te downloaden, uploaden en overdragen in bijna elk formaat. De R4 is als een steroïde voor technologie dus dit heeft mensen door het dolle heen doen gaan.

We hebben veel te danken aan fabrikanten zoals de R4 en Nintendo omdat ze zo veel mogelijk gemaakt hebben om onderweg te doen, en de marktpopulariteit van deze apparaten is er gewoon een bewijs van.

De R4 is de beste vriend van elke speler

Er is al heel wat gesproken over het R4 productassortiment en of het al dan niet gebruiksvriendelijk is wanneer het gecombineerd wordt met klassieke en populaire games. Het zijn uiteraard vooral gamers die het R4 product gebruiken in combinatie met het Nintendo DS gamma van consoles.

Er is een oude overtuiging dat elk toebehoren aan een spelconsole het spel vertraagt en problemen veroorzaakt bij het opslaan. Dit is voornamelijk het geval geweest met een aantal andere producten zoals het Xbox en het PSP gamma. Het Nintendo DS gamma is echter een assortiment consoles die niet negatief beïnvloed werd door het gebruik van de flash kaart technologie. Het lijkt in feite zo dat gamers de slot-1 flash kaart producten die onlangs uitgekomen zijn, omhelzen en nuttig gebleken zijn in gaming. Meer bewijs hiervan is te vinden in de acties van Nintendo toen ze doelbewust probeerden om de verspreiding en het gebruik van R4 producten in hun DS-consoles te voorkomen.

Het is dus duidelijk dat de R4 werkt en nogal aan reputatie wint om te kunnen bijstaan in de algehele spelervaring. De vraag wordt dan natuurlijk, welke games bekend staan om het beste te werken met het R4 aanbod? Wel, dat zal afhangen van de console die u hebt. U moet de juiste R4 hebben voor uw console (dit kan de Revolution, R4, R4III enzovoort zijn).

Twee van de beste spellen die uit zijn, zijn “Maestro Jump In Music” en ook “The Legend of Zelda, Inside Spirit”. Een van deze spellen is een klassieker, de andere een modern interactief spel. De R4 slaat automatisch op in plaats van een “veilig punt” te moeten bereiken, maar het vertraagt het spel niet - en het geheugen is uitbreidbaar. Haal dus een R4 in huis en begin te spelen.

Nintendo DSI XL combineert educatie en entertainment

EBooks hebben de manier waarop mensen tegenwoordig lezen, veranderd, en er bestaat geen Ebook zonder een goede console zoals de Nintendo DSI XL. Er zijn velen die klagen dat spelconsoles een nadelig effect gehad hebben op de samenleving en in het bijzonder op kinderen. Er zijn anderen in de industrie, die stellen dat het spelen van spelletjes en het gebruik van consoles kinderen er eigenlijk op vooruit geholpen hebben door hen te helpen hun motorische vaardigheden en hand- en oogcoördinatie te verbeteren.

Hoewel er veel stevige argumenten zijn langs beide kanten van het debat, bestaat er geen twijfel over dat de houding van mensen in lezen en schrijven in de afgelopen tien jaar veranderd is. Een kind die een boek leest ter entertainment treft men zelden aan. Het is veel waarschijnlijker dat kinderen zullen spelletjes zullen spelen of op het internet zullen surfen. Niet alle consolefabrikanten denken echter dat dit een goede zaak is. Nintendo heeft onlangs een stap voorwaarts gedaan door te verklaren dat ze educatie zullen combineren met entertainment.


De nieuwe Nintendo DSI XL is niet alleen een spel, internet, muziek en allround media-apparaat. Het is nu ook een platform waar men eBooks kan op lezen. Dit zet het toestel in lijn met anderen, zoals de Kindle om boeken te lezen. Daarnaast is de console ook nog eens uitgerust met voorgeladen Brain Training spelletjes.


Dit zal veel ouders sussen die zich hebben verzet tegen het kopen van een console voor hun kind. Nu kan hun kind leren lezen, schrijven en aan wiskunde doen van op een platform dat het kind zal willen gebruiken. De creatie van de Nintendo DSI XL is niet alleen een slimme zakelijke zet, maar ook een slimme zet voor de samenleving.

R4 DS kaart: draag een cartridge

Het is veel gemakkelijker als u gewoon een cartridge met uw DS moet dragen, die u in het systeem kunt laten voor de gehele duur van de reis, daar dit zal mogelijk zijn door het gebruik van een R4DS kaart, wat een adapterkaart is die past in de spelslot van het DS-systeem. Een van deze adapterkaarten zal werken op een gevarieerde hoeveelheid geheugen en kan het bereik van uw DS uitbreiden om een aantal onafhankelijk geschreven programma’s te omarmen. De beste functie die het waarschijnlijk kan bevatten, is een virtuele kopie van een spel dat u bezit, dat onwankelbaar opgeslagen is in het geheugen van de R4DS kaart. U zult in staat zijn een aantal spelletjes op het geheugen van deze kaart bij te houden, wat u de moeite bespaart van de individuele spelcassettes overal met u mee te dragen op vakantie.

Een van deze R4DS kaarten werkt ook als een mooie vorm van verzekering. Als u een digitale kopie van uw spel op de kaart bijhoudt, moet u de spelcartridge zelf niet meesleuren. Als u daarom toevallig de R4DS kaart verliest op uw reis, verliest u slechts een cartridge die alle spelaankopen die u hebt gemaakt beschermt, wat u de moeite en de kosten bespaart om al uw spellen helemaal opnieuw te moeten kopen. Het gebruik van een R4DS-kaart is een zeer slimme optie voor iedereen die zich tot de Nintendo DS gewend heeft om zijn of haar vakantie een beetje leuker te maken.

De R4 DS kaart instellen

De R4 DS kaart is beoordeeld als het beste opslagapparaat dat op de markt beschikbaar is voor de Nintendo spelconsoles. Er zijn verschillende soorten opties beschikbaar en uitgebracht sinds de eerste keer dat de kaart in de winkelrekken kwam. Maar er is geen ander opslagapparaat dat er al in geslaagd is om de technologie van deze kaart te evenaren. Dit werd gecreëerd bij de labo’s van de R4. U moet gewoon de procedure doorlopen die betrokken is bij het instellen van uw R4 om van de spelervaring te genieten. De eerste stap is hier om de software te downloaden en daarvoor kan uw R4DS kaart een firmware installatie vereisen voordat hij kan geconfigureerd worden om te spelen.

De R4 kaart wordt geleverd met een software-installatie pakket, en alles wat u hoeft doen, is de CD invoeren en de instructies volgen. In principe neemt het niet veel tijd in beslag, en u hebt geen geavanceerde technologische kennis of begrip of inspanning nodig. Voor de nieuwste versie van de software wordt u doorverwezen naar de R4 home page. Hier krijgt u het voordeel van het bestand van de website, en vervolgens kunt u het downloaden en opslaan. Als de firmware installatie voltooid is, zult u vier bestanden in de map zien. Dan moet u de relevante softwarebestanden aan de kaart toevoegen. Als dit gebeurd is, moet u de kaart gewoon in uw Nintendo spelconsole invoeren. Controleer op fouten voordat u begint te genieten van de console, en gebruik andere voordelen van de R4 DS kaart.

Nintendo DS R4 kaart is rendabel

De Nintendo DS R4 kaart is geen vreemd onderwerp en er is bijna geen twijfel mogelijk dat zij de status van spelconsoles naar een nieuw niveau gebracht heeft. Raakt u vervolgens geïnteresseerd in de hele episode? Indien dat het geval is, wees dan voorzichtig; want bedrog is ook gebruikelijk in het relevante scenario. Houd er rekening mee dat als u de Nintendo DS Lite bestelt, u niet alleen de ontzagwekkende chip in handen krijgt, maar ook een overvloedig aantal verschillende apparaten die uw R4 kaart zullen onderhouden.

Wat kunt u nu vinden op een Nintendo DS R4 kaart? Zoals vermeld door deskundigen, bestaat het geleverde R4 DS kaart pakket uit een R4 kaart die bestemd is voor aansluiting van de slot 1 op uw Nintendo-apparaat, een installatie-cd, een USB-kaartlezer, de R4-kaart hoes die normaal zwart is van kleur en een belangrijke hanger voor hulp met uw patroon. De sleutelhanger kan goed worden gebruikt om 2 sets R4 kaarten te grijpen terwijl u over straat loopt.

Vergeet nooit dat de R4 DS kaart, ook nog eens secundaire bewerkingen mogelijk maakt, zoals veranderende lettertypes en achtergrondkleuren. Met behulp van Moonshell, kunt u ook muziek en video’s creëren. Men is ook vrij om zijn tekst te lezen die op een geheugenkaart staat in een R4 kaart. En zijn besturingssysteem werkt in drie talen - Japans, Chinees en Engels.

De Nintendo DS R4 kaart heeft de multimediamarkt met zijn flexibel assortiment veroverd.

Nintendo uitgerust met een R4 DS kaart

Er is geen twijfel dat de R4 DS kaart perfect is voor de Nintendo en de volgende generatie flashgeheugen kaart is. Dit kan gebruikt worden samen met de Nintendo en Lite spelconsoles. Deze categorie van geheugenkaarten is zeer populair met de Nintendo spelconsoles, zeker de R4 DS. Dit voorziet de gebruikers uitstekende prestaties terwijl ze hun gewone functie uitvoeren. De Nintendo spelkaart heeft nog andere voordelen zoals het opslaan van films, MP3’s en andere toepassingen. Dit is zeker een van de accessoires die u moet hebben voor alle mensen die een Nintendo spelconsole hebben.

Deze kaart, een andere aanwinst van de labo’s van R4, is klein maar zeer krachtig, en is even groot als de originele NDS kaart. De kaart is uitgerust met een virtuele ROM verenigbaarheid van bijna 100% en het is bewezen dat deze specifieke spelkaart de meest succesvolle kaart op de markt is. De hardware die gepaard gaat met de Nintendo RDS biedt u een ongeëvenaarde kwaliteit, en geen enkele van de andere kaarten in zijn categorie laten u toe om de micro SD uit de RDS te verwijderen zonder de hele kaart te moeten verwijderen uit de Nintendo spelsleuf. Deze kaart is tevens voorzien van de grafische interface die zeer gemakkelijk is om te begrijpen en bovendien zeer functioneel is. Geen enkele van de andere kaarten kan u iets bieden dat maar in de buurt komt. De R4 DS kaart is een spelkaart, die een must have is voor al diegenen die een Nintendo spelconsole hebben en er ten volle van willen genieten.

De R4 kaart is een nieuwe naam in de wereld van de DS

De R4 kaart is een nieuwe naam in de wereld van de DS-opslagapparaten, die wordt verwelkomd door fans van Homebrew videospellen als de nieuwe revolutie. Het wordt ook beschouwd als de beste in rang in de DS Slot-1 kaartcategorie. Deze flashkaarten scoren bonuspunten bij de gebruikers in de lage prijsklasse omdat ze gemakkelijk te gebruiken mediaversterkers zijn die geen extra software nodig hebben om te werken. Het is een onafhankelijk apparaat met een uitstekende prijs- / kwaliteitverhouding.

R4 DS kaarten maken gebruik van microSD-geheugenkaarten voor het opslaan van spelgegevens. In tegenstelling tot de DS Xtreme klasse kaarten, zijn deze kaarten meer basis in de meeste van hun kenmerken wat ook heeft bijgedragen tot hun betaalbaarheid. Zo kunnen geheugenkaarten van een behoorlijke grootte aangekocht worden tegen voordelige prijzen, veel lager dan deze aangeboden door de concurrenten. De microSD-kaart wordt langs de bovenkant van de patroon ingevoerd door middel van een veermechanisme. Door de geheugenkaart in te drukken, bevrijdt u de veer en springt de kaart eruit.

Deze kaarten instellen gaat eigenlijk moeiteloos, en het enige wat men hoeft te doen is het besturingssysteem downloaden van de website, de bestanden uitpakken, en ze overzetten op de geheugenkaart. Alle kaarten worden geleverd met een installatie-cd die over een attribuut beschikken, Save Converter genaamd. Bestanden van kaarten die niet in een R4-formaat staan, kunnen op deze manier op de R4 gebruikt worden en er is tevens een ROM trimming tool beschikbaar. Officiële websites voor de R4 kaart bevatten de recentste bestanden en updates.

Memory Cards onderzoek is de moeite waard

Geheugenkaarten hebben heel stilletjes gleed in ons leven. Ze maken hun weg in onze huizen en handtassen zonder veel van ons ook weten dat ze er zijn. Dit is omdat zij een van de minst publiciteit vormen van technologie. Het vreemde is dat over dat de geheugenkaart, maar niet op grote schaal populair in nieuwe rapporten, worden gebruikt in zowat elk technologisch product deze dagen.


Ze worden gebruikt in mobiele telefoons, MP3-spelers, spelconsoles en bijlagen zoals de R4 en de M3 als in de film-spelers en autoradio’s. Ze zijn klein in fysieke grootte, maar hebben een bereik van verschillende capaciteiten beschikbaar, waaronder kleine maten als 512 megabytes tot 128 gigabyte. Om die reden kan het moeilijk zijn uit te werken wat voor kaart nodig zullen zijn in een apparaat. Dit is ook omdat er zo veel variabelen met inbegrip van het product dat wordt gebruikt, wat het product wordt gebruikt voor, wat lees-en schrijfsnelheid kan nodig zijn door de gebruiker en zo verder.


Er zijn een aantal zeer betrouwbare merken op de markt dezer dagen, maar er zal ook een paar die op de ‘minder betrouwbaar’ kant. Het is dus belangrijk om je onderzoek te doen en kopen een die geschikt is voor uw behoeften en budget. Er zijn grote kaarten beschikbaar via Kingston, Sony, SanDisk en Toshiba, maar je moet bereid zijn iets meer voor de kwaliteit van deze te betalen. Als u een geheugenkaart kopen voor $ 2 is er een goede kans dat u riskeren het apparaat dat u zal geven zij daar dus het is echt niet waard dat risico.


Consumenten kunnen eenvoudig controleren online forums en in-store te vinden wat geheugenkaart is het beste voor hen.

Nintendo DS geheugenkaarten en de R4 zijn de meest invloedrijke producten

Er zijn een aantal geweldige producten die de afgelopen tien jaar uitgevonden en verkocht werden, maar de drie meest invloedrijke zijn de Nintendo DS console, R4 en de geheugenkaart geweest.
116-2283

Er was een tijd dat de enige manier om muziek te vervoeren, was door een cassette of cd te dragen van het ene huis naar het andere. Als u 100 verschillende nummers wilde verplaatsen, betekende dat het vullen van een zak vol cassettes en compact discs en deze met u meedragen. Dit was geen handige manier om de dingen te doen, dus toen het mp3-formaat uitkwam, ging de technologie er op vooruit. Geheugenkaarten worden nu gebruikt om dingen zoals dit gemakkelijk te maken terwijl u onderweg bent. Natuurlijk kunnen geheugenkaarten gebruikt worden om veel meer dan alleen muziekbestanden op te slaan en te vervoeren.

De R4 is een apparaat dat vastgemaakt wordt aan het Nintendo DS gamma van consoles. Het kan worden gebruikt om gegevens op te slaan en over te zetten, zoals spelletjes. Daarom is het een uiterst populair product en zijn spelers er helemaal gek van. Het stelt een soepele lees- en schrijfmogelijkheid met een besparingstijd die het spel of de snelheid niet vertraagt. Het kan simpelweg in de basis van de Nintendo DS ingevoerd worden en is geschikt voor verschillende formaten geheugenkaarten.

De Nintendo DS heeft echt geen introductie nodig. Het is een console die wordt gebruikt om het spelen van spelletjes, het bekijken van films, het afspelen van muziek, sociale netwerken en surfen op het internet onderweg mogelijk te maken. Het past met gemak in een broekzak of handtas en is echt heel betaalbaar. Het wordt gebruikt in combinatie met de R4 en geheugenkaarten.

De Nintendo DS, Geheugenkaart en R4 zijn een reeks producten die samenwerken en zijn met reden de populairste geworden.

Nintendo DS-consoles hebben de wereld veranderd

Het Nintendo DS gamma consoles heeft ons vermogen om dingen onderweg te doen, veranderd. Het is een van de meest invloedrijke producten die ooit gemaakt en verkocht werd in dit meest recente decennium. Er zijn momenteel een aantal andere fantastische consoles op de markt die allemaal fantastisch speelplezier bieden met enkele extra’s. Deze consoles omvatten de Xbox consoles evenals verschillende modellen van de Playstation. De Nintendo Wii heeft zelf ook een trend gezet dat zeer succesvol geweest is.


Met zoveel nieuwe vormen van technologie die elke dag beschikbaar komen, is het zeer gemakkelijk om te vergeten waarom een product in de eerste plaats zo goed is. Net zoals met alles in het leven, is het altijd goed om eventjes de tijd te nemen om te waarderen wat we hebben. Dit geeft ons ook een kans om te zien waar de toekomst naartoe gaat. Als we er een momentje bij stilstaan dat het Nintendo DS gamma consoles niet zou bestaan, zou het goed kunnen dat alle functies elk afzonderlijk zouden moeten gebeuren.

Dit betekent dat het spelen thuis zou moeten gebeuren, uw muziekspeler zou ook een afzonderlijk apparaat moeten zijn. Films bekijken zou beperkt worden tot het home theatre systeem en het internet zou bediend worden vanaf een laptop. We zouden overal heel wat apparaten mee hebben om al deze zaken te doen en er zou meer beperkt worden tot het huis om de helft van deze functies uit te voeren.

Het Nintendo DS gamma heeft het in wezen dus mogelijk gemaakt om alles te doen van op één apparaat terwijl u onderweg bent. Daarom is er een goede kans dat alle apparaten in de volgende jaren dit voorbeeld zullen volgen. Voor nu echter is de aankoop van een Nintendo DS console zowel een ruimte- als geldbespaarder.

woensdag 3 maart 2010

Handleiding R4DS - Nintendo DS Lite

Het werkt! Gratis spellen spelen op de Nintendo DS Lite is nu een feit.

Hoe werkt het?

Koop de R4DS en een micro sd kaart.

De R4DS is net zo groot als een normaal Nintendo DS Lite spel. In deze kaart stop je de micro sd kaart. Op de micro sd zelf zet je software die te downloaden is van http://www.r4ds.cn/download/r4.html Daarna kan je van verschillende sites roms downloaden. Deze roms zijn de Nintendo DS spellen. Je start je DS Lite op en je krijgt een mooi menu met alle spellen. Selecteer een spel en speel maar raak.

Bij de R4DS card zit ook een handige usb stick waar je je micro sd in kan stoppen zodat je contact kan maken met je pc, dit werkt gewoon via Windows Verkenner.

Op dit moment zijn er vele soorten R4 kaarten in omloop. Sommige zijn geschikt voor de normale DS lite, andere speciaal voor de DSi.

R4ds

Kijk altijd goed welke adapter je precies hebt. Dit kan je terugvinden op de doos, vaak staat daar de url (website) van de juiste card. Als je verkeerde firmware op je card zet dan kan het zijn dat het dus niet gaat werken.

Op de website http://www.linfoxdomain.com/nintendo/ds/ vind je de verschillende firmware versies van de kaarten die in omloop zijn. Kijk goed naar de versienummer enz. Voor een handleiding zie onder. Als je een probleem hebt zet dan duidelijk neer welke kaart je hebt in je reactie.

Totale uitgave:
R4i Gold DS: €45
Micro SD: €19 (1Gig) [bol.com]

Sites waar je roms kan downloaden:

www.frozen-roms.in
http://nds-roms.com
www.npower.nl
www.g-masters.com
www.1rom.net
bs1.emuxperts.net
www.romsite.net
http://Ds.Rom-News.org
www.ninpower.com
ndash.dashroms.com

waar te koop?
www.gamestar.nl
www.playgadgets.nl
www.importshop.nl


Handleiding:

Op dit moment zijn er vele soorten R4 kaarten in omloop. Sommige zijn geschikt voor de normale DS lite, andere speciaal voor de DSi.

Kijk altijd goed welke adapter je precies hebt. Dit kan je terugvinden op de doos, vaak staat daar de url (website) van de juiste card. Als je verkeerde firmware op je card zet dan kan het zijn dat het dus niet gaat werken.

Op de website http://www.linfoxdomain.com/nintendo/ds/ vind je de verschillende firmware versies van de kaarten die in omloop zijn. Kijk goed naar de versienummer enz. Voor een handleiding zie onder.

R4-kaart brengt DS-games in problemen

ROTTERDAM - Het was een kwestie van tijd, maar de razend populaire R4-kaart voor de Nintendo DS heeft een distributeur van DS-games nu doen besluiten een nieuwe game maar niet eens meer in de winkels te leggen.
De Nederlandse gamesdistributeur Brizamila Entertainment brengt de Nintendo DS-game Ace Attorney Investigations: Miles Edgeworth niet uit in de Benelux.

Woordvoerder Robin Wolff in Nintendo-tijdschrift NGamer. ,,De DS is door de R4 niet langer levensvatbaar. Er wordt erg gemakkelijk over gedaan, maar wij durven geen risico meer te lopen op dit platform," zo legde Wolff uit tegenover het blad.

Met de R4-kaart, die hetzelfde formaat heeft als een DS-spelletje kun je tientallen, soms honderden, -gekopieerde- DS-spelletjes tegelijk meenemen en naar keuze spelen. Op een simpel micro-SD-kaartje dat je in de R4-kaart schuift. Een klein -gedownload- softwarepakketje zorgt dat de DS denkt dat het originele spel in de gleuf zit.

Nintendo wil juridisch actie voeren tegen verkopers van de kaart in Nederland. In winkels ligt-ie nauwelijks, maar op internet is-ie op veel plaatsen te koop. Voor 25 euro, inclusief micro-SD-kaart.

Of zo'n juridische actie succes zal hebben is de vraag. Nederlandse rechters hebben bij mp3-kopieën immers herhaaldelijk uitgesproken dat het maken van een reservekopie voor eigen gebruik toegestaan is. En wat is er nu handiger dan met vakantie te gaan met al je favoriete games op één kaartje in je DS, in plaats van alle losse games mee te slepen. Met als risico dat je ze kwijt raakt, of dat ze beschadigd raken aan de rand van het zwembad of langs de skipiste.

Overigens zijn er naast de R4-kaart nog andere kaartjes die exact hetzelfde beogen, zoals de EZflash en de M3-kaart.

En ook voor de opvolger van de DS en DS Lite, de DSi zijn 'verzamelkaartjes' te koop.

Nintendo Benelux zegt bij monde van Sarah Dijkstra: ,,Er worden jaarlijks nog grote hoeveelheden videogames via de reguliere weg verkocht. Op het moment lopen er nog rechtszaken aangaande het onderwerp en wil ik graag wachten op de uitspraak om hier dieper op in te kunnen gaan.'' (PO)

Bron:AD.nl

M3i Zero handleiding

De M3 i Zero. is geschikt voor alle versies van de Nintendo DS. Dit zijn de Nintendo DS / Nintendo DS Lite en de nieuwste Nintendo DSi.

Deze handleiding geeft een uitleg hoe u de M3 i Zero.gebruiksklaar kunt maken. zodat u homebrew applicaties/spellen, films en mp3's kunt afspelen op uw Nintendo DS / Nintendo DS Lite of Nintendo DSi. In deze handleiding wordt gewerkt met het besturingssysteem Windows XP.

1. De M3 i Zero.dit is de flash kaart welke in de Nintendo DS / Nintendo DS Lite past.

Let op de M3 i Zero. werkt enkel in combinatie met een micro sd kaart

2. De USB microSD kaartlezer, hierin plaatst u de micro sd kaart en stopt u in een vrije USB poort in uw computer.
Als de micro sd kaart wordt herkent zal er een verwisselbare harde schijf beschikbaar komen als u deze computer dubbelklikt.

3. De USB kabel waar u de M3 i Zero. mee moet flashen.

Nu dient de firmware gedownload te worden vanaf http://m3adapter.com/

U wilt de M3 i Zero. software installeren, dus drukt u op de link van de M3 i Zero. firmware. Het bestand wat gedownload wordt is een Zip bestand.

Het Zip bestand dient uitgepakt te worden, Dit doet u door op de rechtermuisknop te drukken en te kiezen voor de optie alles uitpakken. Zoals hieronder aangegeven.

Druk nu 2x op 'Volgende' en daarna op de knop 'Voltooien'. Nu krijgt u alle uitgepakte bestanden te zien.

Deze bestanden en mappen dienen gekopieerd te worden naar de micro sd kaart. Deze heeft u in stap 2 aangesloten op uw computer. Selecteer alle bestanden en kies voor de optie kopiëren zoals hieronder staat aangegeven.

Nu dient u naar de verwisselbare schijf te gaan. Hier kunt u komen door op 'Deze Computer' te klikken en naar de verwisselbare schijf te gaan. Dubbelklik deze verwisselbare schijf, zodat deze opent.

Klik nu op de rechtermuisknop en kies voor de optie plakken.

Nu zal het volgende scherm zich tonen en wordt de M3 i Zero. besturingssoftware op uw micro sd kaart gekopieerd.

Als u dit heeft voltooid dan krijgt u dit te zien.

Nu dient u het volgende op uw beeldscherm te zien. Mocht dit zo zijn dan is de M3 i Zero.klaar voor gebruik. Verwijder de USB micro sd kaartlezer uit uw USB poort en haal de micro sd kaart hieruit. Plaats de micro sd kaart in de M3 i Zero., daarna plaatst u de M3 i Zero.in uw Nintendo DS / Nintendo DS Lite / Nintendo Dsi. Als alles goed is gegaan zal de M3 i Zero starten.


M3 i Zero Flashen


Hieronder zal worden beschreven hoe u de M3 i Zero. moet flashen, zodat u deze kunt gebruiken.

1. U stopt de micro sd kaart in een vrije USB poort in uw computer.
2. Nu dient u de flash software te downloaden van http://m3adapter.com/
3. Het Zip bestand dient uitgepakt te worden, dit doet u door op de rechtermuisknop te drukken en te kiezen voor de optie alles uitpakken.
4. Druk nu 2x op 'Volgende' en daarna op de knop 'Voltooien'. Nu krijgt u alle uitgepakte bestanden te zien.
5. Deze bestanden en mappen dienen gekopieerd te worden naar de micro sd kaart.
6. Als dat gebeurd is steekt u micro sd kaart in de M3 i Zero en verbindt u deze met de bijgeleverde usb kabel. Deze kabel verbindt u met de computer.
7. Vervolgens zal er een blauw lampje gaan knipperen, dit duurt ongeveer 20 seconden.
8. Als u hier mee klaar bent kunt u de M3 i Zero gebruiken

EZ Flash Vi Installatie Handleiding

De EZ Flash Vi is geschikt voor alle versies van de Nintendo DS. Dit zijn de Nintendo DS / Nintendo DS Lite en de nieuwste Nintendo DSi.

Deze handleiding geeft een uitleg hoe u de EZ Flash Vi gebruiksklaar kunt maken. zodat u homebrew applicaties/spellen, films en mp3's kunt afspelen op uw Nintendo DS / Nintendo DS Lite of Nintendo DSi. In deze handleiding wordt gewerkt met het besturingssysteem Windows XP

1. De EZ Flash Vi dit is de flash kaart welke in de Nintendo DS / Nintendo DS Lite / Nintendo DSi past. Let op de EZ Flash Vi werkt enkel in combinatie met een micro sd kaart

2. De USB microSD kaartlezer, hierin plaatst u de micro sd kaart en stopt u in een vrije USB poort in uw computer. Als de micro sd kaart wordt herkent zal er een verwisselbare harde schijf beschikbaar komen als u deze computer dubbelklikt.

Is bovenstaande gelukt kunt u doorgaan naar het volgende hoofdstuk het installeren van het besturingssyteem voor de EZ Flash Vi.

Nu dient de firmware gedownload te worden vanaf http://www.ezflash.cn/

U wilt de EZ Flash Vi software installeren, dus drukt u op de link van de EZ Flash Vi firmware. Het bestand wat gedownload wordt is een Zip bestand.

Het Zip bestand dient uitgepakt te worden, Dit doet u door op de rechtermuisknop te drukken en te kiezen voor de optie alles uitpakken.

Druk nu 2x op 'Volgende' en daarna op de knop 'Voltooien'. Nu krijgt u alle uitgepakte bestanden te zien.

Deze bestanden en mappen dienen gekopieerd te worden naar de micro sd kaart. Deze heeft u in stap 2 aangesloten op uw computer. Selecteer alle bestanden en kies voor de optie kopiëren zoals hieronder staat aangegeven.

Nu dient u naar de verwisselbare schijf te gaan. Hier kunt u komen door op 'Deze Computer' te klikken en naar de verwisselbare schijf te gaan. Dubbelklik deze verwisselbare schijf, zodat deze opent.

Klik nu op de rechtermuisknop en kies voor de optie plakken.

Nu zal het volgende scherm zich tonen en wordt de EZ Flash Vi besturingssoftware op uw micro sd kaart gekopieerd.

Als u dit heeft voltooid dan krijgt u dit te zien.

Nu dient u het volgende op uw beeldscherm te zien. Mocht dit zo zijn dan is de EZ Flash Vi klaar voor gebruik. Verwijder de USB micro sd kaartlezer uit uw USB poort en haal de micro sd kaart hieruit. Plaats de micro sd kaart in de EZ Flash Vi , daarna plaatst u de EZ Flash Vi in uw Nintendo DS / Nintendo DS Lite / Nintendo Dsi. Als alles goed is gegaan zal de EZ Flash Vi starten.

DSTTi / iTTDS Installatie Handleiding

De DSTTi is geschikt voor alle versies van de Nintendo DS. Dit zijn de Nintendo DS / Nintendo DS Lite en de nieuwste Nintendo DSi.

Deze handleiding geeft een uitleg hoe u de DSTTi gebruiksklaar kunt maken. zodat u homebrew applicaties/spellen, films en mp3's kunt afspelen op uw Nintendo DS / Nintendo DS Lite of Nintendo DSi. In deze handleiding wordt gewerkt met het besturingssysteem Windows XP

Als u de DSTTi binnen krijgt zullen de volgende producten aanwezig zijn in de verpakking.

De DSTTi dit is de flash kaart welke in de Nintendo DS / Nintendo DS Lite past.

Let op de DSTTi werkt enkel in combinatie met een micro sd kaart

De USB microSD kaartlezer, hierin plaatst u de micro sd kaart en stopt u in een vrije USB poort in uw computer. Als de micro sd kaart wordt herkent zal er een verwisselbare harde schijf beschikbaar komen als u deze computer dubbelklikt.

Is bovenstaande gelukt kunt u doorgaan naar het volgende hoofdstuk het installeren van het besturingssyteem voor de DSTTi.

Nu dient de firmware gedownload te worden vanaf http://www.ndstt.com/

U wilt de DSTTi software installeren, dus drukt u op de link van de DSTTi firmware. Het bestand wat gedownload wordt is een Zip bestand.

Het Zip bestand dient uitgepakt te worden, Dit doet u door op de rechtermuisknop te drukken en te kiezen voor de optie alles uitpakken. Zoals hieronder aangegeven.

Druk nu 2x op 'Volgende' en daarna op de knop 'Voltooien'. Nu krijgt u alle uitgepakte bestanden te zien.

Deze bestanden en mappen dienen gekopieerd te worden naar de micro sd kaart. Deze heeft u in stap 2 aangesloten op uw computer. Selecteer alle bestanden en kies voor de optie kopiëren.

Nu dient u naar de verwisselbare schijf te gaan. Hier kunt u komen door op 'Deze Computer' te klikken en naar de verwisselbare schijf te gaan. Dubbelklik deze verwisselbare schijf, zodat deze opent.

Klik nu op de rechtermuisknop en kies voor de optie plakken zoals hieronder staat aangegeven.

Nu zal het volgende scherm zich tonen en wordt de DSTTi besturingssoftware op uw micro sd kaart gekopieerd.

Als u dit heeft voltooid dan krijgt u dit te zien.

Nu dient u het volgende op uw beeldscherm te zien. Mocht dit zo zijn dan is de DSTTi klaar voor gebruik. Verwijder de USB micro sd kaartlezer uit uw USB poort en haal de micro sd kaart hieruit. Plaats de micro sd kaart in de DSTTi , daarna plaatst u de DSTTi in uw Nintendo DS / Nintendo DS Lite / Nintendo Dsi. Als alles goed is gegaan zal de DSTTi starten.

Acekard 2i Installatie Handleiding

De Acekard 2i is geschikt voor alle versies van de Nintendo DS. Dit zijn de Nintendo DS / Nintendo DS Lite en de nieuwste Nintendo DSi.

Deze handleiding geeft een uitleg hoe u de Acekard 2i gebruiksklaar kunt maken. zodat u homebrew applicaties/spellen, films en mp3's kunt afspelen op uw Nintendo DS / Nintendo DS Lite of Nintendo DSi. In deze handleiding wordt gewerkt met het besturingssysteem Windows XP

De USB microSD kaartlezer, hierin plaatst u de micro sd kaart en stopt u in een vrije USB poort in uw computer. Als de micro sd kaart wordt herkent zal er een verwisselbare harde schijf beschikbaar komen als u deze computer dubbelklikt.

Is bovenstaande gelukt kunt u doorgaan naar de volgende stap, zodat u de Acekard 2i firmware kunt installeren.

Nu dient de firmware gedownload te worden vanaf www.acekard.com/

U wilt de Acekard 2i software installeren, dus drukt u op de link van de Acekard 2i firmware. Het bestand wat gedownload wordt is een Zip bestand.

Het Zip bestand dient uitgepakt te worden, Dit doet u door op de rechtermuisknop te drukken en te kiezen voor de optie alles uitpakken.

Druk nu 2x op 'Volgende' en daarna op de knop 'Voltooien'. Nu krijgt u alle uitgepakte bestanden te zien.

Deze bestanden en mappen dienen gekopieerd te worden naar de micro sd kaart. Deze heeft u in stap 2 aangesloten op uw computer. Selecteer alle bestanden en kies voor de optie kopiëren zoals hieronder staat aangegeven.

Nu dient u naar de verwisselbare schijf te gaan. Hier kunt u komen door op 'Deze Computer' te klikken en naar de verwisselbare schijf te gaan. Dubbelklik deze verwisselbare schijf, zodat deze opent.

Klik nu op de rechtermuisknop en kies voor de optie plakken.

Nu zal het volgende scherm zich tonen en wordt de Acekard 2i besturingssoftware op uw micro sd kaart gekopieerd.

Als u dit heeft voltooid dan krijgt u dit te zien.

Nu dient u het volgende op uw beeldscherm te zien. Mocht dit zo zijn dan is de Acekard 2i klaar voor gebruik. Verwijder de USB micro sd kaartlezer uit uw USB poort en haal de micro sd kaart hieruit. Plaats de micro sd kaart in de Acekard 2i, daarna plaatst u de Acekard 2i in uw Nintendo DS / Nintendo DS Lite / Nintendo Dsi. Als alles goed is gegaan zal de Acekard 2i starten.

Wat is firmware en hoe installeer ik dit?

Veel mensen die nieuw zijn met de flashkaarten en niet veel van computers af weten zullen zich afvragen wat firmware is. Firmware is de software die vaak op hardware geïnstalleerd staat en deze bestuurd. Zie ook: http://nl.wikipedia.org/wiki/Firmware. Ook op de NDS flashkaarten is deze firmware nodig en deze word af-en-toe geüpdate door de makers van de kaarten en dan zal deze handmatig moeten worden geïnstalleerd op de flashkaart.

Hoe installeer ik nieuwe firmware? Om te kijken of er nieuwe firmware beschikbaar is voor je flashkaart zul je naar de website van de flashkaart moeten gaan en de nieuwste versie downloaden. En dan? Dan moet je de files die je gedownload hebt meestal uitpakken en dan vind je een readme bestand, open deze en lees deze goed door, hier staat alles wat je moet weten. Zo makkelijk is het!

Veel succes!

R4 DS uitpakken, installeren en meer...

De doos bevat

* R4 DS Card in witte omhulzing
* Zwarte omhulzing
* Mini CD-ROM met de software
* Micro SD USB Card Reader
* Een doosje om je R4 DS in te bewaren

De installatie

1. Stop deMicro SD USB Card Reader in de computer en doe je MicoSD kaart er in.
2. Download de laatste kernell (firmware) van de R4 DS website.

1. Kopieer alle mappen en files en zet deze op de MicroSD kaart.
2. Stop de MicroSD kaart in de R4 DS.
3. En zet de DS aan en je bent klaar met de installatie.

Wat kan de R4 DS?

* .nds (roms) bestanden afspelen.
* Multiple skin ondersteuning.
* Moonshell ondersteuning.
* Cheats voor je spellen.
* Auto DLDI patching voor homebrew.
* Ondersteuning oor rumble pack of memory pack.
* 100% download play ondersteuning.
* En nog veel meer...

Video uitleg (engels)

Dit is een compleet voorbeeld van hoe het R4DS pakket eruit ziet en ook word de werking van de R4DS kort weergegeven. Het filmpje is in het engels maar is zeer goed te volgen. Er word laten zien hoe de R4DS word aangeleverd en hoe hij gebruiksklaar gemaakt moet worden daarna zie je hoe de R4DS, in samenwerking met een Supercard die als memory pack word gebruikt, de opera browser kan gebruiken (zonder een slot-2 card werkt deze echter niet).

Pluspunten van de R4 DS

* Hij is goedkoop vergeleken met de andere flash kaarten.
* Het product is van goede kwaliteit gemaakt.
* 100% ROM compitability

Minpunten van de R4 DS

* Weinig extra features.
* Engelse firmware komt later uit dan de Chinese.

Conclusie

De R4 DS is een zeer goede flash kaart voor een ook zeer redelijke prijs vergeleken met de andere flash kaarten. Hij doet wat hij moet doen en dat is ROM’s spelen en daar is hij ook erg goed in. Het team van de R4 DS voorziet de R4 DS al een lange tijd van updates en zal dit ook nog zeker een tijd gaan doen. Dus als je een goede en goedkope kaart zoekt kunnen wij zeker de R4DS aanraden.

Nintendo DSi XL: vanaf 5 maart verkrijgbaar

De Nintendo DSi XL (in Japan Nintendo DS LL genoemd) is de nieuwste telg in de Nintendo DS familie. De Nintendo DSi XL is de opvolger van de Nintendo DSi XL, en heeft als grootste verbetering dat het sciherm een diagonaal van ruim 10 centimeter kent.

De Nintendo DSiXL wordt 21 november in Japan uitgebracht. In Europa wordt de Nintendo DSiXL 5 maart 2010 uitgebracht voor een prijs van waarschijnlijk 200 euro. Het uitgebrachte persbericht van Nintendo over de Nintendo DSi XL. De nieuwe variant van de DS heeft bijna tweemaal zoveel schermoppervlak als de DS Lite. De Nintendo DSi XL verschijnt in twee kleuren: wijnrood en donkerbruin. In eerste instantie vroegen wij ons af of ze de schermen groter hadden gemaakt om de markt van ouderen en slechtzienden aan te boren. Het scherm is namelijk van 3’25 inch naar 4’2 inch gegaan, wat dus een groot verschil is. De kijkhoek is ook groter gemaakt zodat je buren ook makkelijk mee kunnen kijken. We weten niet hoe het met jou zit, maar meekijkers zijn over het algemeen super irritant.

Door de grotere kijkhoek van de Nintendo DSi XL kun je het speelplezier nu ook delen met vrienden en familie. De actie op de twee schermen is namelijk ook goed te volgen voor mensen die niet direct tegenover de schermen zitten, maar zich rondom de speler hebben verzameld. De Nintendo DSi XL wordt gelanceerd in twee kleuren - wijnrood en donkerbruin. Beide versies zijn voorzien van een glanzende laag aan de bovenkant en matte afwerking aan de onderkant, waardoor het systeem niet verschuift als het op een tafel of ander glad oppervlak is geplaatst. Op elk systeem bevinden zich alvast twee software-programma's: Even tijd voor... Brain Training: Woorden en Beelden en Dictionary 6 in 1 with Camera Function. Het systeem biedt ook direct toegang tot de Nintendo DSi Browser, waarmee gebruikers via een Wi-Fi-verbinding snel en gemakkelijk kunnen internetten.

Nintendo DSi XL: spelletjes
Op de DSi XL zijn twee DSiWare-games geïnstalleerd, Even tijd voor… Brain Training: Woorden en Beelden en Dictionary 6 in 1 with Camera Function. Verder wordt er bij de DSi XL een extra stylus geleverd, die net zo groot is als een balpen. De prijs van de Nintendo DSi XL is nog niet bekend. Vanaf 5 maart in de winkels te vinden!

De Nintendo DSi XL is vooral gericht op de wat oudere gamers, en heeft naast een groter scherm ook een iets dunner formaat en een batterij die iets langer meegaat dan op de Nintendo DSi.

De Nintendo DSi XL is vanaf 5 maart 2010 bij een aantal webshops en winkels te koop:


Dixons.nl

Neck.nl

Bol.com

Het voordeel van een NDS flashkaarten

Het voordeel van een flashkaart

Flashkaarten voor de Nintendo DS worden niet door Nintendo geproduceerd en bevinden zich in juridisch opzicht in een grijs gebied. De flashkaarten zijn in Nederland niet verboden, maar ze worden ook niet in fysieke winkels, zoals Bart Smit, verkocht. Flashkaarten zijn dus alleen online in webwinkels te koop.

Met flashkaarten kunt u op verschillende website (voorbeeld) de echte versies van Nintendo DS spellen, zoals ze in de winkels liggen, downloaden. Deze kunt u dan via uw PC op het kaartje plaatsen, waarna het spel op de Nintendo DS gespeeld kan worden, net zoals dit met normale spellen kan.

U kunt meer informatie over Nintendo DS(i) flashkaarten vinden op NDSS, R4 ds en M3i. Op NDSS kunt u tevens vragen stellen als u er met de installatie van een flashkaart niet uitkomt.
Firmware voor DS Flashkaarten

Nintendo DS flashkaarten hebben eenmalig een bestand nodig waardoor ze gebruikt kunnen worden. Deze bestanden heten firmware. Een aantal firmware versies:

R4 firmware
DSTT firmware
M3i Zero firmware

Let op dat u de juiste versie download, er zijn namelijk veel verschillende flashkaart versies in de omloop. Let daarom goed op de naam die op de verpakking van uw aangeschafte flashkaart staat.

Nintendo DSi flashkaarten

flashkaarten
Voor alle versies van de Nintendo DS systemen bestaan zogenaamde flashkaarten. Deze flashkaarten stellen u in staat om gedownloade spellen (al dan niet legaal) af te spelen op de Nintendo DS.

Er zijn door de jaren heen een aantal verschillende flashkaarten uitgebracht. Een overzicht van de populairste flashkaarten voor de verschillende Nintendo DS consoles:

Voor de Nintendo DS:

1. R4 DS
2. DSTT
3. CycloDS Evolution

Voor de Nintendo DS Lite:

1. R4 DS
2. M3 Zero
3. DSTT

Voor de Nintendo DSi en DSi XL:

1 R4 Gold
2 M3i Zero
3 DSTTi / ITTDS
4 EZ-Flashcard Vi
5 Acekard 2i

DSi flashkaarten kopen

De Dsi flashkaarten zijn niet in fysieke winkels te koop, daarom zul je online moeten zoeken naar een betrouwbare leverancier. Op deze pagina staan advertenties die mogelijk een goed adres zijn voor een dsi flashcart.

Op het internet browsen met uw DS

Er zijn een aantal manieren op op het internet te kunnen surfen met uw DS.


Via DSOrganize

Deze methode berust zich volledig op homebrew. Hierbij hoeft u dus geen extra hardware aan te schaffen. Dit is de simpelste homebrewmatige methode.

Via Bunjalloo

Deze methode berust zich volledig op homebrew. Hierbij hoeft u dus geen extra hardware aan te schaffen.


Via de Opera DS webbrowser

Voor deze methode zult u een expansionpack moeten aanschaffen, die extra RAM geheugen verzorgt.

MSN op uw DS

MSN op uw DS

Het project Beup, in het leven geroepen om het mogelijk te maken te chatten via MSN op de DS, heeft een tijd lang stil gelegen. Onlangs is dit project weer opgepakt door HtheB. (Merk op dat deze handleiding geschreven is over versie 0.4.)



Benodigdheden

  • De homebrew Beup Live
    • Klik HIER om naar de Beup Live site te gaan
  • Een flashkaart die homebrew ondersteund
  • Een draadloos netwerk, dat al ingesteld op uw DS staat (door bijvoorbeeld een commercieel spel online te spelen)


1. Beup Live op uw geheugenkaart zetten

Download van de bovenstaande site de homebrew Beup Live. Nadat het bestand gedownload is, moet u deze uitpakken.

Verplaats de map BEUP naar de root van uw geheugenkaart. Het bestand Beup Live 0.4.nds mag u vrij ergens op de geheugenkaart plaatsen. Als u een oude flashkaart slot-2 flashkaart gebruikt, is het mogelijk dat u de .ds.gba file moet gebruiken.


Klik HIER om te weten te komen wat de 'root' van uw geheugenkaart is.


2. Beup gebruiken

Steek uw geheugenkaart in uw flashkaart, en start uw DS op. Zoek de locatie waar u Beup Live 0.4.nds hebt neergezet en start dit bestand op. U komt bij het connectie scherm. Zoek en stel uw draadloos netwerk punt is op uw DS. Als u al eens Wi-Fi op uw DS gebruikt hebt, hoeft u dit niet meer in te doen.
U komt nu bij een scherm waarbij u uw MSN gegevens moet invullen. Voer deze gegevens in en druk op connect.

Beup zal u nu inloggen. Wanneer u ingelogd bent, bent u klaar om te chatten!




Een film op uw Nintendo DS(i) kijken

In deze tutorial wordt u uitgelegd hoe u filmbestanden op uw DS kan afspelen.



Benodigdheden

  • De homebrew Moonshell
    • Klik HIER om naar de Moonshell website te gaan
  • Het programma BatchDPG
    • Klik HIER om BatchDPG te downloaden


1. Moonshell op uw geheugenkaart zetten

Op veel populaire flashkaarten staat Moonshell al geinstalleerd.
Toch is het aan te raden de nieuwste versie van Moonshell te downloaden op de officiele site.
Wanneer u Moonshell gedownload heeft, kunt u de bijgevoegde readme gebruiken om Moonshell te installeren.
U kunt ook de bestanden als volgt op uw geheugenkaart zetten:

Root:\Moonshell.nds
Root:\Moonshell\


Klik HIER om te weten te komen wat de 'root' van uw geheugenkaart is.

2. BatchDPG instellen

Moonshell speelt alleen bestanden af in het DPG formaat.
Om een filmbestand te veranderen (converteren) in een DPG bestand, heeft u BatchDPG nodig.
U wordt aangeraden de instellingen van de volgende afbeelding over te nemen.
Als u een andere versie dan die op de afbeelding gebruikt, moet u proberen de instellingen toch zoveel mogelijk nog over te nemen.
U moet zelf een Output dir (Output map, waar de DPG bestanden terecht moeten komen) kiezen.


U kunt nu de Profile wijzigen naar het door u gewenste kwaliteit niveau.
U kunt de volgende gegevens als richtlijn gebruiken, om in te kunnen schatten hoelang het omzetten zal duren.

  • Low profile Omzetten zal ongeveer even lang duren als de duur van het originele filmbestand.
  • Medium profile Omzetten zal ongeveer 2 keer zo lang duren als het originele filmbestand.
  • High profile Omzetten zal ongeveer 3 keer zo lang duren als het originele filmbestand.
  • Ultra profile Omzetten zal ongeveer 4 keer zo lang duren als het originele filmbestand.


3. Een filmbestand converteren met BatchDPG

1. Druk op de Browse knop, en selecteer het filmbestand dat u wilt converteren.

2. Druk op de Add knop. Als u nog een filmbestand wilt converteren, dan herhaalt u stap 1, en drukt u vervolgens weer op Add. Als u alle filmbestanden die u wilt converteren toegevoegd hebt, kunt u op de Run knop drukken.

3. De filmbestanden worden geconverteerd, dit zal wat tijd in beslag nemen. De bestanden kunt u straks terugvinden in de door u gekozen Output map.

Werkt het niet?

Geen nood, installeer dan de volgende bestanden.
FFDShow en/of AviSynth.

Top Toy DS (TTDS / DSTT)

Over de Top Toy DS

De Top Toy DS kwam als de zoveelste kaart uit waarop niemand leek te wachten. Maar vanwege zijn lage prijs en zijn features beter dan de R4, is de TTDS uitgegroeit tot een veelverkopende kaart. Door zijn succes zijn er enkele kloons van gemaakt, waardoor het gissen is of u een echtekaart te pakken hebt.


Gegevens


Intern geheugen

Geen

Extern geheugen

MicroSD , MicroSDHC

Ondersteuning

Redelijk

Updates

Redelijk

DS-ROM compatibiliteit

Goed

GBA-ROM compatibiliteit

-

Slot-2 kaart compatibiliteit

Geen

Andere menu software

YSMenu

Cheats

USRCHEAT.DAT

PassMe

Ja

Soft Reset

Goed

SlowMotion

Geen

Real Time Save

Geen

Ingame menu

Geen

Autoboot

Ja

Media

Moonshell

Bestaan nepversies (klonen)

Ja: DSTT-ADV, CN-DSTT, U2DS

Website

NDSTT.com

Prijs

Vanaf €20